Putin: Svim ukrajinskim vojnicima život je zajamčen ako polože oružje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da,ali

Da svim ukrajinskim vojnicima se jamci zivot ako poloze otuzje ali u Ukrajini ima preko 150 000 stranih vojnika u ukrajinskim uniformama i logicno pitanje je zasto do 23 Aprila su mnogi ukrajinci otisli iz svoje zemlje,a od 24.aprila je zabrana izlaska svim muskarcima od 18 do 65 godina starost ? Naravno jer se omogucilo bogatima da odu,a sirotinja nek se bije.

Ukr

Naravno da neće, kazu na presu da je bolje časno poginuti nego se pradati ruskim fasistima.

Pravo i pravda nisu isto

Polaganje orizja je odustajanje od slobode !! Rat ce stati onog momenta kada ruska sirotinja shvati da treba bacit kalash u prvi kontejner !!!Kome je to kalash donio srecu ?? Kome ????Ima li jedan narod na svijetu da mu je risko oruzje i oridje donijelo slobodu i prosperitet ??? NEMA !

Shjoooo stare mi

Ovaj botox kad napumpas nemere ni mjesec izdurat. Eno mu se opet faca objesila. Pa nece sa covjek ici pumpat svakih 15 dana. De malo to ...

BBB

Ovakvih laži smo se mi u BiH nagledali i nikad ih nećemo zaboraviti !

Poznat scenario. Mladic u Srebrenici

Predajte se. Sljedece sto ce biti ce ih pobiti sve. A nakon toga ce tvrditi da su se sami pobili. Bolje grob nego fasiti rob.

@BBB

Ovakvih laži smo se mi u BiH nagledali i nikad ih nećemo zaboraviti ! ka BBB Da puno se prikazivalo i govorilo na tv a ti si se toga nagledao

@Ljiljan

>>Da svim ukrajinskim vojnicima se jamci zivot ako poloze otuzje ali u Ukrajini ima preko 150 000 stranih vojnika u ukrajinskim uniformama i logicno pitanje je zasto do 23 Aprila su mnogi ukrajinci otisli iz svoje zemlje,a od 24.aprila je zabrana izlaska svim muskarcima od 18 do 65 godina starost ? Naravno jer se omogucilo bogatima da odu,a sirotinja nek se bije. ka Da,ali<<Da uvjek sirotinja nastrada a bogati se izvuku. Ako si sirotinja dobar si i ko djete za rat gooooovna

superhik

Gledaj ti šta ćeš sa svojim životom . Koliko god se ti osjećao moćno i koliko god bogat bio nije ti još mnogo ostalo . To te i najviše boli . Ali *** tebe , šta će milioni Rusa još puno godina kada se vrate na godine spočetka dvadesetog vijeka .

/ Najnovije