Putin prijeti još jednoj zemlji: 'Dao je do znanja da bismo mi mogli biti sljedeći'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ova ruska *** ce se ocito morati poraziti kao i hitler u svoje doba stavniti sa zemljom sve

Bosanac

Laju zivotinje ruske ko i srpske samo laju

I bolje bi bilo da je ostao SSSR. Manje divljih rezimcica, manje sukoba tipa Nagorno-Karabah, itd...

I da je ovaj covjek bio na vlasti tada, umjesto americkog spijuncine Gorbaceva, ne bi se ni raspao.

3 svijetski?

Nece on na kazahstan nikad krenuti, To je islamska zemlja i rizikuje da islamska vojska krene na njega a islanska vojska je po nsoruzanju trenutno jaca i od natoa za 50%.to je do zuba naoruzana vojska,s nuklearnim oruzjem.nnesme oni sebi dozvolit takav luksuz,a vecinu svojih proizvoda prodaju u azijskim i arapskim zemljama.

N

Cetnicka posla. Elimimisati i slomiti za sva vremena pa da planeta odahne

Azazel

Za Bajkonur je u stanju sve....Putler ce uskoro riknut', hehehe nicija nije do zore gorila

Name

>>Nece on na kazahstan nikad krenuti, To je islamska zemlja i rizikuje da islamska vojska krene na njega a islanska vojska je po nsoruzanju trenutno jaca i od natoa za 50%.to je do zuba naoruzana vojska,s nuklearnim oruzjem.nnesme oni sebi dozvolit takav luksuz,a vecinu svojih proizvoda prodaju u azijskim i arapskim zemljama. ka 3 svijetski?<< Kao prvo, nepismen si. Kao drugo, lupetas obilno. Kao trece, za tvoju informaciju, putin ima nekoliko miliona muslimana pod oruzjem. Nemoj vise...

N

3 svijetskih Dobra procjena o islamskoj vojsci o njihovoj jačini, toliko su jako da ih jedan Izrael drži na okupu i diktira igru kako hoće Izrael, drugo Ameri i h poviše isto mrave na vlastitom prahu stvarno jaka vojska jedino ako ne računamo u to armiju BH jer ste je proglasili najjačom armijom na svijetu

Pipi

Hajde hebao vas putin i rusija, o cemu to vi, pa zapad i rusija su u dogovoru i u dogovpru pljackaju svijet, mrsss vise

Covjek0

Ovaj je stoposto lud. Zivi retro kao i Srbi, oni unazad o kosovskom boju u 1389. Godini, a ovaj u carskoj Rusiji. Boze,sacuvaj nas ludaka !

KOJA JE TO 'ISLAMSKA VOJSKA'?

>>Nece on na kazahstan nikad krenuti, To je islamska zemlja i rizikuje da islamska vojska krene na njega a islanska vojska je po nsoruzanju trenutno jaca i od natoa za 50%.to je do zuba naoruzana vojska,s nuklearnim oruzjem.nnesme oni sebi dozvolit takav luksuz,a vecinu svojih proizvoda prodaju u azijskim i arapskim zemljama. ka 3 svijetski?<< Haman si zakasnio oko 1000 godina. Tad je bila islamska vojska na celu sa Saladinom. Ili mozda postoji a da obicni ljudi ne znaju.?

/ Najnovije