Putin povukao potez očajnika. 'Ukrajinci bi u Kursku mogli ostati godinama'

/ Komentari (35)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pade New-York

Spremaju vješala za Zelu štakora. Boris klošar u skladu sa engleskom tradicijom stao u red za konopac, da ga proda poslije na aukciji.

Putinu na kratki rok odgovara da ukronacisti

ostanu u kurskoj. Od 12.000 vojnika, pobio je oko trecinu, sto znaci da ih jos 8.000 tamo svira k..... Dalje ne mogu, Rusi su se osigurali, ukopali i utvrdili, sela su evakuirana. Po portalcicevom misljenju vojnih eksperata i nadasve jako inteligentnih ljudi, je li Putinu bolje da ih istjera, pa da se tih par tisuca prikljuci bojisnici u Donbasu, ili mu bolje odgovara da ostanu tamo dok Putinovi napreduju u Donbasu, a?

***

***

****

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Debele čorape u ljeti

ahahahah polit-loginja iz proameričkog centra... i ono nešto truni... dobro ono i prima lični dohodak u moskvi još (da sam na mjestu ovih sorođevskih portala već bih okreno plocu... kad vladimir pristupi balkanu... bolje na vrijeme)

***

***

***

***

vanago

NAROD KOJI JE RATOVAO SA SVIM SVOJIM SUSJEDIMA, NAROD KOJI JE IZAZVAO RATOVE SA SVIM SVOJIM SUSJEDIMA. PRETVORIO SVE SVOJE VOJNE PORAZE U POBJEDE. SLAVI SVOJ NAJTEŽI PORAZ U ISTORIJI (KOSOVSKU BITKU) KAO NACIONALNI PRAZNIK. NAROD KOJI JE BJEŽANIJU SVOJE VOJSKE NA KRF (GRČKO OSTRVO) U I SVJETSKOM RATU, ISPRED AUSTRIJSKE I NEMAČKE VOJSKE OZNAČIO U ISTORIJI KAO TAKTIČKI MANEVAR. KOJI JE POBIO, IZDAO ILI PROTERAO SVE SVOJE VOĐE. ČIJA EPIKA (NARODNE PESME) JE ZASNOVANA NA POZIVU NA OSVETU I MRŽNJU. ČIJI JE PREDSEDNIK PROGLAŠEN RATNIM ZLOČINCEM, A ONI GA PONOVO IZ ZATVORA KANDIDUJU ZA PREDSEDNIKA.KADA SE SRETNU U RADOSNOM USHIĆENJU JEDAN DRUGOM PSUJU BOGA, MAJKU, SESTRU, DETE, HLEB I SUNCE. NAROD KOJI JE U DOBA KOMUNIZMA RUŠIO I ZAPUŠTAO SVOJE BOGOMOLJE. ČIJI NACIONALNI INSTRUMENT – GUSLE – IMA SAMO JEDNU ŽICU I TO NAPRAVLJENU OD KONJSKE REPNE DLAKE. NAROD KOJI DRŽI ZA SRPSKOG PISCA ČOVJEKA ČIJI ROMAN POČINJE SA BISMILLAHI RAHMANIR RAHIM (DERVIŠ I SMRT). ČIJI REFORMATOR JEZIKA, VUK KARADŽIĆ, JE NOSIO FES, TURSKU TRADICIONALNU KAPU.NAROD KOJI JE SVU SVOJU HAJDUČIJU, PLJAČKU I OTIMAČINU OPEVAO U JUNAČKIM PESMAMA. NAROD KOME JE JE USPELO DA PO PRVI PUT U ISTORIJI UČINI DA IH NAPADNE VOJNI SAVEZ HRIŠĆANSKIH ZEMALJA I ZAUSTAVI GENOCID KOJI SU ONI POČINILI NAD MUSLIMANIMA.

Горица

Kаже ми идеш за мном и води ме кроз тржни центар до женског WЦ. Прво она уђе и види да нема никог унутрас и онда мене зовне да уђем.. И тако закљиуча WЦ и каже ми скидај хлаче, ја је гледам а курац ми велик само сто сама сперма не цури из њега.. Скинем хлаче а курац испаде вани, тада сам видео да јој је јако драго кад је видела моју набреклу курчину, и она крене да ми га пуши, како је то лијеп осјећај био кад видим курац у њеним устима, крене да ми лиже јаја па онда онако лијепо њежно да убаци поново у уста, тада јој јос више гурнем курац и видим да је скоро цијели у њеним устима, тада осјецам да цу свршити, питам је гђе цу свршити, она ми покаже прстом само у уста…она је сједела на WЦ шољи а ја сам стајао. Ја тада у једном моменту одлучим да сву сперму избацим у њена уста и то сам и урадио, видео сам да је то осјетила да су јој уста пуна моје сперме. Тада је узела само лагано тоалетни поапир и испљунила назад спему на папир. Горица је лагано провирила има ли кога и отисла је, ја сам јос неко вријеме оста иза ње сав поносан, јер сам прави курвар, то ми је у срцу.. Тада ја ставим капу и наочале и лагано излазим из WЦ, у том моменту нека госпођа улаз иса маском на устима и почне нешто да ми ружно говори на словеначком језику .. нисам је разумео, а нисам се ни трудио да је слушам само сам изашао и наставио пут као да се ништа није десило.

Mujo Hrsuz

Jer, grozno je gledati svoju rođenu okoticu kako guta to slatko sjeme koje istim tim bezobzirnim postupkom uskraćuje meni, koji sam slijepi obožavalac istoga! Naime, uspijevam ja kompenzirati to ovim svojim retardiranim komentarima i samolajkovima ali nedovoljno je to za moje enormne apetite, a koje bogami i ona ima! Dakle, braćo Muslimani, ko Bogove vas molim, dajte da vam isisam svaku kap vašeg sjemena iz genitalija jer ja samo i jedino to želim! Volim vas! Obožavam vas Gospodari moji Muslimanski! Jer nisu oni nas džaba 550 godina prangijali i pravili nam djecu, braću i sestre. Prava je istina da smo mi srbi i napravljeni od muslimanskog sjemena! PET I PO VIJEKOVA GUTANJA MUSLIMANSKOG SLATKOG SJEMENA KOJI SU MOJI PREDACI GUTALI DEFINITIVNO JE OSTAVILO SVOJ TRAG! DA DA! Braćo muslimani, OBOŽAVAMO VAS!

635i

Samo kod degenerika i kokuza poput Rusa zastava nešto znači. Kad se svi resursi iscrpe, kad se nema više kifle za pojesti, onda se isturi zastava da ona, kao, nešto nekom kaže. Samo glupi moron na ovoj planeti ne može zaključiti o čemu se zapravo radi, kao i skoro u UN-u. Glupacima daš šansu da se ograde od zlodjela kao Tito u II svj ratu ali se oni zagrnu zastavom ko da su na koridi u Čevljanovićima i ponose se zlodjelima, silovanjima, zločinima i genocidom. I cijeli se svijet zgleda i ne vjeruje s kakvim degenericima ima posla. Tako i ovo. Na državnoj granici istakao zastavu entiteta i gusla. Džaba je budali govorit da je budala. To razumije samo i jedino silu i Tomahawk rakete, ništa više.

ViK

ISTORIJA NIJE ZAPAMTILA NI ZABILJEŽILA TAKVA ZVJERSTVA NI PRIMITIVLUKE KOJIMA SE SLUŽE OVI RUSI I SRBI KOJI IH FAVORIZIRAJU. NITI HITLEROVI FAŠISTI, STALJINOVE UBICE ILI NAPOLEONOVI KOLJAČI PA ČAK NI TURSKI KATILI NISU LJUDE KLALI I ZATRPAVALI PA OTKOPAVALI PA PONOVO ZAKOPAVALI U SEKUNDARNE ILI TERCIJARNE GROBNICE, PA DA MAJKA ILI DIJETE UBIJENOGA NAĐE 3 KOSTI UBIJENOG KOJEG TRAŽI U DVIJE ILI TRI MASOVNE GROBNICE. TO SU GO VNA I IZRODI KOJE TREBA ZBRISATI S LICA OVE PLANETE PRIJE SUDNJEG DANA, DJECU LI IM U DJECI JE BEM ISTRULU!

1949

ahahahah polit-loginja iz proameričkog centra... i ono nešto truni... dobro ono i prima lični dohodak u moskvi još (da sam na mjestu ovih sorođevskih portala već bih okreno plocu... kad vladimir pristupi balkanu... bolje na vrijeme) ka Debele čorape u ljeti * Ј Е Б О ЛИ ТИ РУС МАТЕР КРЕЗАВУ ОНУ НАПОРНУ ПОРОДИЦУ ЛИ ТИ Ј Е Б Е М РЕТАРДИРАНУ ОНУ ФАШИСТОИДНУ СЕЉАЧИЋУ МАЛИ, У М А Т Е Р И ТЕ Ј Е Б Е М, ЗАПАМТИ ДОБРО: KАД ГОД ОВДЕ СВОЈЕ БЉУВОТИНЕ ПОЧНЕШ ПИСАТИ ЈА САМ ТУ ДА ТИ Ј Е Б Е М ФАМИЛИЈУ, М А Ј К У, ОЦА И ЂЕЦУ ТВОЈУ РЕТАРДИРАНУ, НЕМАШ ДРУГОГ ПОСЛА НЕГО ДА ОВДЕ СЕРЕШ МЈЕСЕЦИМА, А Ј Е Б О САМ ТИ М А Т Е Р ЈЕР НЕМАМ НИ ЈА, САМО САМ РАДИ ТЕБЕ ОВЂЕ БОЛЕСНО ГОВЕДО! МРТВЕ ЛИ ТИ Ј Е Б Е М У ГРОБОВИМА ОНЕ ФАШИСТИЧКЕ СВЕ ШТО ИМАШ!

1) Putin juce i danas napravio strahovit posao:

1) Ukljucenjem Azerbajdzana u BRICS, Putin ostvario direktan put do Irana koji je isto u BRICS-u i to u svakom pogledu, ekonomskom, vojnom, politickom......

635i

Prema pisanju Raporta, Burns je na sastanku sa članovima Predsjedništva BiH, akcentirao da SAD ne toleriraju secesionističku retoriku, a posebno ne takvu politiku niti bilo kakvo potkopavanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH. Posebno je akcenat stavio na entitet RS. Na taj dio tiho i jedva razgovjetno reagirala je članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović koja je kazala kako RS ne želi da se otcijepi od BiH i da je to rezultat "pogrešnih" i "zlonamjernih" interpretacija, kao i da oni žele da BiH bude funkcionalna država. Burns je naravno znao o čemu priča, pa je nastavio govoriti kako SAD očekuju da BiH nastavi svoj EU i NATO put ali je usput ugasio i 'nade' političara iz RS kada je u pitanju Donald Trump. Naime, Burns je, prema pisanju istog medija, na sastancima jasno dao do znanja da se politika SAD prema BiH neće mijenjati, bez obzira koja stranka u SAD bila na vlasti. Bili to Demokrate ili Republikanci.

1949

1) Ukljucenjem Azerbajdzana u BRICS, Putin ostvario direktan put do Irana koji je isto u BRICS-u i to u svakom pogledu, ekonomskom, vojnom, politickom...... ka 1) Putin juce i danas napravio strahovit posao: * * Ј Е Б О ЛИ ТИ РУС МАТЕР КРЕЗАВУ ОНУ НАПОРНУ ПОРОДИЦУ ЛИ ТИ Ј Е Б Е М РЕТАРДИРАНУ ОНУ ФАШИСТОИДНУ СЕЉАЧИЋУ МАЛИ, У М А Т Е Р И ТЕ Ј Е Б Е М, ЗАПАМТИ ДОБРО: KАД ГОД ОВДЕ СВОЈЕ БЉУВОТИНЕ ПОЧНЕШ ПИСАТИ ЈА САМ ТУ ДА ТИ Ј Е Б Е М ФАМИЛИЈУ, М А Ј К У, ОЦА И ЂЕЦУ ТВОЈУ РЕТАРДИРАНУ, НЕМАШ ДРУГОГ ПОСЛА НЕГО ДА ОВДЕ СЕРЕШ МЈЕСЕЦИМА, А Ј Е Б О САМ ТИ М А Т Е Р ЈЕР НЕМАМ НИ ЈА, САМО САМ РАДИ ТЕБЕ ОВЂЕ БОЛЕСНО ГОВЕДО! МРТВЕ ЛИ ТИ Ј Е Б Е М У ГРОБОВИМА ОНЕ ФАШИСТИЧКЕ СВЕ ШТО ИМАШ!

2).

2) Jedna od jacih clanica natoa, Turska, sada je znaci najjacim vezama .....

Prodaja obveznica

Republika Srpska se na Banjalučkoj berzi zadužila za još 10 miliona KM

gangula

>>Prema pisanju Raporta, Burns je na sastanku sa članovima Predsjedništva BiH, akcentirao da SAD ne toleriraju secesionističku retoriku, a posebno ne takvu politiku niti bilo kakvo potkopavanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta BiH. Posebno je akcenat stavio na entitet RS. hebo te marfi i švabo Na taj dio tiho i jedva razgovjetno reagirala je članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović koja je kazala kako RS ne želi da se otcijepi od BiH i da je to rezultat "pogrešnih" i "zlonamjernih" interpretacija, kao i da oni žele da BiH bude funkcionalna država. Burns je naravno znao o čemu priča, pa je nastavio govoriti kako SAD očekuju da BiH nastavi svoj EU i NATO put ali je usput ugasio i &amp;#039;nade&amp;#039; političara iz RS kada je u pitanju Donald Trump. Naime, Burns je, prema pisanju istog medija, na sastancima jasno dao do znanja da se politika SAD prema BiH neće mijenjati, bez obzira koja stranka u SAD bila na vlasti. Bili to Demokrate ili Republikanci. ka 635i<<

***

***

2) ....vezana sa clanicom ..... BRICS-a! :))))

Sta radi ovaj Putin od zapada, HAHAHA..............

Prodaja obveznica

Ovo je jedno od brojnih zaduženja RS-a na domaćoj berzi. Ranije nisu izostala zaduženja na Bečkoj i Londonskoj berzi. Posljednje navedeno zaduženje je uslijedilo tokom pogoršane finansijske situacije u ovom entitetu, i to nakon američkih sankcija. Sve su učestalije tvrdnje da vlasti u ovom dijelu Bosne i Hercegovine nisu u mogućnosti da na vrijeme finansiraju svoje budžetske korisnike. S druge strane, iste te vlasti uvjeravaju da to nije slučaj, odnosno da je RS finansijski stabilan entitet.

kako ce biti zbunjei toliko rusa ima

sve lazu svi rusi znaju pucati i ratovati mislim na odrasle jedan bataljon nije za njih nista pokupi sve sa ulica i kafica da vidis koliko vojske imas............ne lazite rusi lazu sve da nema ljudstva ovo je nesto sumnjivo naglo napredovanje ukrajine bolje zelenskom da se vrati da nebude velika sacekusa

***

***

***

***

**

***

to se ukrajinci

setaju po pustinji zelena pustinja ima li vode

ukrajinci

u ruskoj pustinji lezite odmorite se dobili od Putina dozvolu za odmor jadni i oni nesto da zauzmu bolje i pustinja nego nista suncajte se

***

***

HITLER BIO PET GODINA I OTISAO

ISTORIJA NIJE ZAPAMTILA NI ZABILJEŽILA TAKVA ZVJERSTVA NI PRIMITIVLUKE KOJIMA SE SLUŽE OVI RUSI I SRBI KOJI IH FAVORIZIRAJU. NITI HITLEROVI FAŠISTI, STALJINOVE UBICE ILI NAPOLEONOVI KOLJAČI PA ČAK NI TURSKI KATILI NISU LJUDE KLALI I ZATRPAVALI PA OTKOPAVALI PA PONOVO ZAKOPAVALI U SEKUNDARNE ILI TERCIJARNE GROBNICE, PA DA MAJKA ILI DIJETE UBIJENOGA NAĐE 3 KOSTI UBIJENOG KOJEG TRAŽI U DVIJE ILI TRI MASOVNE GROBNICE. TO SU GO VNA I IZRODI KOJE TREBA ZBRISATI S LICA OVE PLANETE PRIJE SUDNJEG DANA, DJECU LI IM U DJECI JE BEM ISTRULU! ka ViK vi tu rci nikako da odete 500 godina vam nije bilo dovoljno silovanja uubijana pljackanja niko nezna ni za koga gdje bi kosti svojih trazili sta su okupatori osmanlije radili kalifati siledzijstva kidnapovanja bordeli ubijanja koljaci nabijanje na kolac A TI GOVORIS O NEKIM SLONOVIM KOSTIMA i jos uvijek osmanlije sjede na balkanu vi ste okupatori bosne srpske i hrvatske drzave

/ Najnovije