Putin: "Izbit ćemo zube svima, tako da više ne mogu da grizu"

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tоварищ Putin učestalo sanja porodicu Romanov

Ne laje kuca zbog sela. Putinu je voda došla do grla i nikako da ugasi vatru koja mu bukti na kučnom pragu. Grčka je u ime Putina NATU ponudila zapadni Balkan, samostalnost Crnogorske pravoslavne Crkve, ukidanje Republike srpske i Vučića. Brisel nije zainteresovan jer če Vučić sam doči u Hag, i zato što Albanija uživa veči ugled i u Americi i u Izraelu od bilo koje druge zemlje svijeta. Putin nudi Austriji da i dalje pljačka Balkan i da je skine sa liste evropskih snabdjevača ruskog plina a priključi na prioritetni plinovod, da Austrija preuzme ulogu „krtice“ u EZ jer Angela Merkel ide u penziju. Putin Erdoganu nudi da Rusi insceniraju terorističke napade na Krimske Tatare i da Erdogan pošalje vojsku isto kao na Kipar da zaštiti Krimske Tatare, zauzvrat Putin obečava Erdoganu da neče doči do stvaranja Kurdistana na teritoriji Turske. Još mu nudi da če Francuska povući odluku o priznavanju genozida na Armencima i proglasiti je pogrešnom, a zauzvrat Putin neče graditi plinovod u državama dje Francuska prodaje Alžirski pliovod u Evropi.

Baćuška

@ Ti si budala! Rusija je najveća svjetska sila i najbogatija prirodnim bogatstvima, i zato svako želi da je se dočepa! Ali, nešto im nikako ne polazi za rukom u tom naumu!

/ Najnovije