Putin donio naredbu - evo kojim zemljama je zabranjen izvoz ruske nafte

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gh

Samo tako putko, da se zna ko od koga zavisi, pa ce valjda jednom doci pameti.

Ne znam samo zasto nije sa momentalnim

Samo tako putko, da se zna ko od koga zavisi, pa ce valjda jednom doci pameti. ka Gh .............. efektom! Ja bih im na njegovom mjestu istog dana stopirao kad su uveli tu besmislicu. Bolje receno dan ranije....

Brko

Po svim strucnim analizama zapadnih medija i savjetnika i analizatora govora tijela, Putin je daaavno vec trebao da je umro. Te sepa, te hramlje, te mu se ruka trese, te bore oko cela i ociju govore o smrtonosnoj bolesti, te ne moze hodati, te tesko govori, te blijed....a lik marsira li marsira.

*_'

Samo tako putko, da se zna ko od koga zavisi, pa ce valjda jednom doci pameti. ka Gh Beži breee budalo. Tako su pravoslavčići govorili i za plin, pa Evropa ima u zalihama plina za nekoliko godina ... Bosanski pravoslavac... jedinica za idiotizam, primitivizam i glupoću

Kitoje

Čekaj, da vidim je li obo neka zahebancija ili ozbiljno? Putin zabranio izvoz nafte u zemlje koje su praktično već zabranile uvoz ruske nafte?!?! MA GENIJALNAN PLAN. Stvarno kako se ovog nisu ranije sjetili???

@*_'

Beži breee budalo. Tako su pravoslavčići govorili i za plin, pa Evropa ima u zalihama plina za nekoliko godina ... Bosanski pravoslavac... jedinica za idiotizam, primitivizam i glupoću ka *_' Ima u zalihama plina nekoliko godina, a sta poslije toga? I ti meni da sam ja idiot, haha.

Ha ja

Trebao je putin fino odmah na ukrajinu baciti sarmat, cisto da vidimo kako djeluje, kao sto su i ameri svojevremeno bacili atomsku na japan, cisto da se vidi efekat. Da vidis kako bi onda zelenko odmah potpisao kapitulaciju. Ali ima vremena i za to, samo polako.

/ Najnovije