Putin će 9. maja poslati poruku Zapadu pomoću aviona "sudnji dan"?

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SOS

Kakav sudnju dan, to bi braca oborili sa putinom zajedno.

Ho

Kome ce komandovati nakon sudnjeg dana .

SOS

To su debili, oni misle baciti nuklearku i koda nista nije bilo, a ne znaju da bi po rusiji pale desetine sa svih strana.

ZAVISIKOLIKA JE NUKLEARKA I KOLIKO NUKLEARKI POLIJECE IZ VELESILE RUSIJE

I NA KOLIKO STRANA TO STE ZABORAVILI MOZE BITI VISE NEMA RATA SAMO DA NACISTI UKRJINCI KAPITULIRAJU ONI SU NACISTI

ZAVISIKOLIKA JE NUKLEARKA I KOLIKO NUKLEARKI POLIJECE IZ VELESILE RUSIJE

I NA KOLIKO STRANA TO STE ZABORAVILI MOZE BITI VISE NEMA RATA SAMO DA NACISTI UKRJINCI KAPITULIRAJU ONI SU NACISTI

X

>>I NA KOLIKO STRANA TO STE ZABORAVILI MOZE BITI VISE NEMA RATA SAMO DA NACISTI UKRJINCI KAPITULIRAJU ONI SU NACISTI ka ZAVISIKOLIKA JE NUKLEARKA I KOLIKO NUKLEARKI POLIJECE IZ VELESILE RUSIJE << Ukrajinci nisu nacisti, ali zato ti jesi nepismeni glupan!

Mile

Lijepe riječi su ukras

Guest

Ovaj je puko totalno..Vratio se u 1941 izgleda.

MORAMO SVE NACISTE OCISTITI G*VNA SMRDE NA DALEKO

TO AKO TE EVROPA I AMERIKA HRANE ORUZJEM NE ZNACI DA I ONI NISU NACISTI JOS VECI OD UKRAJINSKIH VI *** SMRDITE FASISTI UBICE ZLOCINCI OPLJASKALI STE RUSIJU I BOGATE RUSE ISTO KAO HITLER JEVREJE ZA VRIJEM DRUGOG RATA UBICE NEPISMENE NIJEMCI NACISTI GLUPANDERI I VI SA NJIMA I ENGLEZI I KU KLUX KLAN AMERIKA DAJE HITLER BIO PISMEN NEBI LIKVIDIRAO 10 MILIONA LJUDI NEDUZNIH ZATO STO SU JEVREJI I BOLJI I PAMETNIJI OD NJIH FASISTA GLUPAVIH NACISTI GLUPAVI UBICE KRVOPIJE JEDETE DJECIJI MOZAK PIJETE DJECJU KRV ZIVJELA RUSIJA. ZIVIO PUTIN

Neces stici da oboris nista

neces znati ni gdje je otisla na koju stranu na sve strane svijeta na sve naciste takvom brzinom da neces nacisto stici ni da trepnes istovremeno ubiti sve naciste samo lajite laj laj nacisto oborices guzicu svoju

SOS

Prvo nauci definiciju znacenja nacista, a to su rusi, koji hoce da uniste jednu naciju i sve druge koje nisu rusi i tako ponovno osnovati sssr, al zajeba li ste se nece ici, malo vam je zastarjelo naoruzanje.

/ Najnovije