Putin: Ako nam dobrovoljci žele pomoći, mi ih prihvatamo

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jel'zapjev'o "Sprem'te se sprem'te.." ??

A sta kaze onaj pjano lavrov...idu dobrovoljci iz BiH u Ukrajinu ?!

Miki

Za slobodu kijeva ginu hrabri momci, iz Vogosce Ilijasa srpski dobrovoljci. Svejedno onaj ko ode ima pravo na ubrzanu proceduru za dobijanje ruskog drzavljanstva al bolje tamo sa pametnima nego ovdje sa glupima zivjeti.

Pipi

Et *navalite, pokazite kolko volite putka, *vas on

Celo

Za slobodu kijeva ginu hrabri momci, iz Vogosce Ilijasa srpski dobrovoljci. Svejedno onaj ko ode ima pravo na ubrzanu proceduru za dobijanje ruskog drzavljanstva al bolje tamo sa pametnima nego ovdje sa glupima zivjeti. ka Miki Bravo., idite u sto vecem broju ., NE VRATILI SE

Senad

Ma pošalji te ljude kući i ubij se bekane

/ Najnovije