Prvi razgovor ministara odbrane Amerike i Rusije od početka invazije na Ukrajinu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AFROAMERIKAN SMIRI TVOJ KUKLUXKLAN

U AMERICI AMERIKA JE KRIVA ZA OVAJ RAT U UKRAJINI NEBILO RATA DA BIDEN NIJE OBECAO ULAZAK U NATO UKRAJINI ZELENSKI JE HTIO POTPISATI NEUTRALNOST STO STE VI AMERIKANCI PREKINULI EVROPA IDE U PROPAST ZBOG AMERIKA

Ameri prvo namjeste nišanske sprave, aktiviraju satelitske,zemaljske i okenske sisteme za totalno unistenje Rusije, pa onda razgovaraju!! Sad ce ga ruje pusiti! Naredit ce im ameri da se kutarisu ludog kepeca!

.

Ipak ce najvecu cijenu platiti Dodik! U oktobru mu nece dozvoliti da sa snsd om izadje na Izbore jer podriva Ustavni poredak drzave! Sjebasmo da hairli! MASHALLA INSHALLA!

.

Veži konja di ti Aga kaže

Da dobro je razgovarati do si živ i maš mogućnost.

lav

To za javnost ,,prvi zvznicni ,,,a nezvanicno se dogovaraju svaki dan.

/ Najnovije