Prvi čovjek SAD imao nesreću: Biden pao s bicikla

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Anthony

Sada će jurisnici trabunjati da je senilan. Zijev. Super si, Bidene. Mnogo bolji i snažniji u glavi nego mnoge mladi praznoglavci sto po ovim dokolicama gnjave.

ROKI

Odavno amerikom upravljaju privatne elite. Sada samo ismijavaju cijeli svijet jer su postavili senilnog starca da se sprda sa svima nama svojim dogodovstinama. Nit se on sta pita, nit sta vodi, ali cijeli svijet mu se klanja, dok se elite grohotom smiju. To govori o svima nama.

Glupi debilski djuturum! Za njega nije bicikl, nego rocking chair.

A domalo ce wheelchair...

/ Najnovije