Prva reakcija Kine nakon obraćanja Vladimira Putina

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sad je jasno

Da nije propaganda ovo oslobadjanje ukrajinske teritorije. Znaci neje Rusija to sto neki ovdje misle da jeste.

Pusti pricu i prepadanje

Posto ce sta bit? Kako cemo prezivjet? Sta jest, kako se ogrijat.... A ove supljitise o arsenalima, nuklearima, ****oma te ri narima, to vi pricajte u vrticima, mozda vam povjeruju...

Sojic

Kakva su dosla vremena da jedna ovakva budala upravlja sa nuklearnim oruzjem!!! Svjete probudi se budale vladaju!!@

@sojic

>>Kakva su dosla vremena da jedna ovakva budala upravlja sa nuklearnim oruzjem!!! Svjete probudi se budale vladaju!!@ ka Sojic<< Samo su jedne budale bacile 2 atomske bombe u 2 dana, a to su bili prljavi i pokvareni ameri, zato sto nisu drugacije da pobjede japance. Ne znam samo kako su ih rusi pobjedili na svojoj teritoriji, bez super nuklearnog oruzja. I onda ameri kazu da ce rusi baciti atomsku, to mogu uraditi samo americke kukavice, koje hoce pobjedu bez borbe.

Kažu

Car Konstantin je izumio kršćanstvo i trojstvo u 4. stoljeću nove ere. Hrišćani koji ne volite Muslimane; vjera vam je lažna.

/ Najnovije