Prva reakcija iz Europske unije na rusku aneksiju dijelova Ukrajine: Neće proći bez posljedica

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Ukrajina treba dobiti taktičko nuklearno oružje da može odgovoriti fašistima.

Miki

Kako je proslo toni bleru, klintonu i olbrajtovoj, zasto ne bi moglo putinu? Kada oni mogu mimo medjunarodnih normi da otima teritorijj onda moze i putin.

eto

Sad i Ukrajina ima svoju republiku srpsku

Taaaa cete vi suge i jadovi :)) :))

Vi nesto priznat? Ubrzo cete se raspast i to bojim se, u bujici krvi! Samo vi ¨ucite vase narode kako se kuha bez vatre i stedi ovo i ono¨....

Mislis da bi smjela raspalit po zapadu?

Ukrajina treba dobiti taktičko nuklearno oružje da može odgovoriti fašistima. ka Miki

Role

Mali smrdljivi kepec...Putin je u stvarnosti visok tek 163, degenerik.

Ghengis Khan i Kublaj Khan su bili 210 cm...

Mali smrdljivi kepec...Putin je u stvarnosti visok tek 163, degenerik. ka Role ..........; A dok su Hitler i Napoleon bili nesto manji, oko 206 i igrali cu krilne centre, cetvorke... MAYMUNE!

/ Najnovije