Pronađena misteriozna žena, u kući otkriveno i beživotno tijelo muškarca

Radiosarajevo.ba
Pronađena misteriozna žena, u kući otkriveno i beživotno tijelo muškarca
PrtScr / Žena je pronađena, ali detalji slučaja još nisu otkriveni

Portaga za misterioznom ženom, koja je snimljena kako u tri sata ujutro zvoni na vrata kuća u Montgomeryju (Teksas, SAD) i traži pomoć, okončana je.

Žena, za koju policija tvrdi, da je žrtva nasilja u obitelji pronađena je i sada je na sigurnom, a u kući je pronađeno i beživotno tijelo muškarca, za kojeg se pretpostavlja da je njen momak koji je počinio samoubistvo.

Tražila pomoć, pa nestala: Velika policijska potraga za misterioznom ženom

Još uvijek nije poznat identitet njih dvoje, zna se tek da on ima 49, a ona 32 godine. Policija je otkrila da je žena iz Dallasa, a pronašli su je u kući Sunrise Rancha, gradića u kojem žive dobrostojeći Amerikanci.

Policija je na adresu stigla po pozivu da muškarac prijeti samoubistvom, no, kada su stigli, u kući su zatekli beživotno tijelo muškarca, a sve dosad ukazuje na to da se radi o samoubistvu.

Pored njega je pronađena i poruka uz pomoć koje je žena identificirana, i poznate neke okolnosti slučaja.

Podsjećamo vas da je od vikenda trajala velika potraga za ženom, koja je zvonila na brojna vrata u naselju u Montgomeryju, oko tri sata ujutro, u petak, 24. augusta. Njen dolazak zabilježen je na jednom snimku nadzorne kamere, a na snimku se vidi kako žena prilazi vratima i djeluje vidno uznemirena. Na desnoj ruci su joj polomljene lisice, na sebi ima samo majicu i bosa je.

Jedna od stanovnica ovog naselja rekla je tamošnjim medijima: "Spavali smo, a onda je supruga probudio zvuk zvona. Zvonilo je vjerovatno 20 ili 30 puta, ali, dok je on sišao nikog nije bilo. Kao da je nestala bez traga."

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije