Profesorica dobila otkaz jer je spavala sa učenicom

Radiosarajevo.ba
Profesorica dobila otkaz jer je spavala sa učenicom
Profesorica likovnog odgoja iz jedne srednje škole u Cardiffu dobila je otkaz jer je, navodno, imala nedozvoljene odnose s učenicom.

Vezu je razotkrio otac djevojke, policajac, nakon što joj je na vratu ugledao tzv. 'ljubavni ugriz'. 

Britanski Independent piše kako su u toku saslušanja profesorice Nie Davies, nastavnica likovne i filmske umjetnosti iz Cardiffa.

Ona je, navodno, započela desetomjesečnu seksualnu vezu s učenicom  koja je tada imala 17 godina. Zajedno su posjećivale londonske galerije, nakon čega su 'dijelile krevet'. 

Otac je prijavio slučaj, ali protiv nastavnice nikad nije podignuta optužnica jer je djevojka tvrdila da nikad nisu imale seksualne odnose. 

‘Pisale smo poruke, ali to su bile poruke vezane uz druženja. I bilo ih je desetke, a ne na hiljade. Nikad tati nisam rekla da sam poljubila Niu, to je potpuna laž. Već smo ranije razgovarali o mojoj seksualnosti i mislim da su svi dosta zbunjeni oko toga. Nia je za mene bila samo nastavnica i velika podrška’, rekla je djevojka koja sada ma 19 godiina.

Također je demantirala glasine da trenutno zajedno žive u Cardiffu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije