Prizor iz Gaze: Palestinka cijelu noć bdije nad tijelima svoje porodice

2
Radiosarajevo.ba
Prizor iz Gaze: Palestinka cijelu noć bdije nad tijelima svoje porodice
Foto: Screenshot/Facebook / Palestinka bdije nad tijelima svoje porodice

Cijelu noć bdije nad tijelima svoje porodice. U zoru će ih ispratiti do masovne grobnice gdje će biti položeni na počinak. Ona je jedina iz porodice koja je preživjela.

Napisao je Sebastian van't Hoff na svom Facebook profilu uz sliku srceparajućeg prizora nakon pokolja u Gazi zbog kojeg su se mnogi potresli, za koju se ne može tačno utvrditi kada je nastala.

[facebook]https://www.facebook.com/photo/?fbid=2009948966064401&set=a.575885346137444[/facebook]

Bila jednom Vila Sarajeva: Prije 32 godine zločinci su ubili dr. Silvu Rizvanbegović

Bila jednom Vila Sarajeva: Prije 32 godine zločinci su ubili dr. Silvu Rizvanbegović

Ovo su neki od komentara:

"Ovo je srceparajuće. Moje molitve su uz nju i nadam se da će pronaći mir i snagu da nastavi živjeti bez svojih voljenih.", "Sramota za čovječanstvo!"

"Ne mogu zamisliti šta se događa u njihovim mislima, razgovori koje imaju sa sobom dok gledaju prazno u daljinu, vrište u tišini, prihvataju tragediju samo plemenita srca mogu podnijeti. Jedva izdržavam da sve gledam sa strane. Zbog njih se osjećam tako sitno i sramim se sebe", samo su neki od komentara ispod objavljene fotografije.

Na portalu Radiosarajevo.ba iz minuta u minutu sva zanimljiva dešavanja iz Pojasa Gaze, Palestine i Izraela možete pratiti na linku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije