Preokret u jednom od ključnih saveznika: Većina stanovništva želi prestati slati oružje Izraelu

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Savijest

Sve države koje su od 1941 do 1945. Proganjale židove sada su uz izrael da nebi ko pomislio da i danas mrze židove.Žalosno je da ne uviđaju da je današnji izrael gori nego je bila Hitlerova njemačka.

nacisti nijemci zombi krvopije ubice

Sve države koje su od 1941 do 1945. Proganjale židove sada su uz izrael da nebi ko pomislio da i danas mrze židove.Žalosno je da ne uviđaju da je današnji izrael gori nego je bila Hitlerova njemačka. ka Savijest PROGANJALE SU UBILE SEDAM MILIONA JEVREJA .........KOLIKO SADA IMA JEVREJAI da znas da nijemci jos uvijek mrze jevreje i da nisu nikada prestali biti nacisti

novinarstvo u krizi

novinaru-bruko! stanovništvo ne šalje oružje...

Proganatelj

PROGANJALE SU UBILE SEDAM MILIONA JEVREJA .........KOLIKO SADA IMA JEVREJAI da znas da nijemci jos uvijek mrze jevreje i da nisu nikada prestali biti nacisti ka nacisti nijemci zombi krvopije ubice A KO IH NE MRZI, ZNAŠ LI TI KOLIKO SU ARAPA I PALESTINACA POBILI OD 1948 KAD JE AMERIKA,ENGLESKA I OSTALI ANTISEMITI MONTIRALA IZRAEL U PALESTINI.ZNAŠ LI TI DA UNI VJERUJU DA NITKO NEMOŽE BITI ČOVJEK AKO NIJE ŽIDOV I DA NEMA KAZNE ZA ONE KOJI UBIJAJU NEŽIDOVE OD DJECE DO STARACA.

Cionizam i judaizam nisu isto

A KO IH NE MRZI, ZNAŠ LI TI KOLIKO SU ARAPA I PALESTINACA POBILI OD 1948 KAD JE AMERIKA,ENGLESKA I OSTALI ANTISEMITI MONTIRALA IZRAEL U PALESTINI.ZNAŠ LI TI DA UNI VJERUJU DA NITKO NEMOŽE BITI ČOVJEK AKO NIJE ŽIDOV I DA NEMA KAZNE ZA ONE KOJI UBIJAJU NEŽIDOVE OD DJECE DO STARACA. ka Proganatelj

maminacuja

Kao da se narod pita? A Njemacka i saveznici nikada nece prestati pomagati Židove.

Gost_Radio_Sarajeva

Šezdeset posto je jako malo.

Gost_Radio_Sarajeva

Sve države koje su od 1941 do 1945. Proganjale židove sada su uz izrael da nebi ko pomislio da i danas mrze židove.Žalosno je da ne uviđaju da je današnji izrael gori nego je bila Hitlerova njemačka. ka Savijest Znaju oni dobro šta rade. To je plan još od 1917-e i nastavak Hitlerove politike.

/ Najnovije