Predsjednik Europskog vijeća zauzeo sličan stav kao Macron, tiče se zemalja Balkana

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Fuj

Moj savjet bi bio svim gradjanima BiH kojima nije do rata ni podjela,a posebno do cijepanja BiH na hrvatski i srpski dio da legalno osnuju patriotsku pukovniju ,opreme je dobrim oruzjem ,da se dobro uvjezbaju i napadnu herceg-bosnu i osvoje dio hrvatske od dubrovnika do zadra sto i jest nekada pripadalo Bosni pa na taj nacin osiguraju mir i prosperitet svojoj domovini.Na pantovcak poslati dron bajraktaj i zauvijek utisati onog ruskog agenta milanovica.Zasto cekati da oni opet izvrse agresiju,vrijeme je da agresiju osjete oni i to u sred turisticke sezone.

smeće od sajta

licemjerna islamofobna i sodomistična eu non stop ponižava BiH

Ljiljan

Moj savjet bi bio svim gradjanima BiH kojima nije do rata ni podjela,a posebno do cijepanja BiH na hrvatski i srpski dio da legalno osnuju patriotsku pukovniju ,opreme je dobrim oruzjem ,da se dobro uvjezbaju i napadnu herceg-bosnu i osvoje dio hrvatske od dubrovnika do zadra sto i jest nekada pripadalo Bosni pa na taj nacin osiguraju mir i prosperitet svojoj domovini.Na pantovcak poslati dron bajraktaj i zauvijek utisati onog ruskog agenta milanovica.Zasto cekati da oni opet izvrse agresiju,vrijeme je da agresiju osjete oni i to u sred turisticke sezone. ka Fuj ODLIČNA IDEJA,SAMO BIH JOŠ DODAO DA SE U TO UKLJUČE I TALIJANI SA MAĐARIMA JER TADA BI TO BIO PRAVI POTEZ SOBZIROM DA ZNAMO DA JE KOMPLETNA ISTRA TALIJANSKA A SLAVONIJA MAĐARSKA!!

tuki

napusite se .arine, sportski pozdrav i .ebala vas konfederacija

@ljiljan i @ fuj

Dva debila ... naoruzajte se vi traktorima, jaci su to pokusali pa su u traktorima zavrsili, a vi dva papka mozete u sezoni jedino po pastetu da donesete, mada je i to vama preskup izbor, bolje vam je da idete u tursku sa tom pastetom fukare jedne

333

Smiješno. Najbolje bi bilo odbiti članstvo u EU, rastjerati naše političare, napraviti najveću perionicu novca u Evropi, uzeti lovu i onda napraviti državu po uzoru na Island.

/ Najnovije