Pratite uživo: Počeo je žestoki ruski napad na Kijev, gradom odjekuju eksplozije

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Sada će ruska propaganda kao što je I servska/slugarska(današnji srbi krivoslavci) u Sarajevu za vrijeme agresije na prelijepu nam BiH reći ""BACAJU RUSKU DJECU LAVOVIMA Y ZOO VRTU"!!HAHAHAH AHAHAHA

bio i osto šega!

Volodimir Oleksandrovič Zelenskij - - Prije političke karijere bio je komičar. AHAHAHAHAHAHAHAHA, I OSTAO JE KOMIČAR, predsjednik se je uvijek privremeno (osim zločinca tita!).

ja bio na linku

nisam ni čuo ni vidio ni jednu jedinu eksploziju!!! PROPAGANDA! rusi sade cvijeće po mraku.

Ruje su gospoda

da su Ameri napali, rokali bi neselektivno “odredjene”mete iz zraka i mora pa sta bude. Bila bi to odbrana Zapadne civilizacije kao u Siriji, Libiji, Iraku, Afganistanu. Ubili bi ili objesili Komicara i sve to snimali. Onda bi pobjegli i dali kredite da njihove firme obave “obnovu” nicim izazvanog unistenja. NATO bi to “pratio” iz daljine i cekao da ga “pozovu”

@Ljiljan

Sada će ruska propaganda kao što je I servska/slugarska(današnji srbi krivoslavci) u Sarajevu za vrijeme agresije na prelijepu nam BiH reći ""BACAJU RUSKU DJECU LAVOVIMA Y ZOO VRTU"!!HAHAHAH AHAHAHA ka Ljiljan << I javlja se naš patriota iz dijaspore koji svojim pisanjem govori kako je bilo u Sarajevu za vrijeme rata a on to sve zna iz prve ruke jer je bio u maminom stomaku u dijaspori...

/ Najnovije