Poznat identitet atetantora na slovačkog premijera: Riječ je o uglednoj osobi

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Savjest

Beng, beng, beng, beng!

Demokratija na americki nacin

***

IKS

Evo kako se ameri obracunavaju sa svakim onim koji je demokratski izabran, a koji ne zeli igrati kako oni sviraju. Ne bi me cudilo da isto pokusaju uraditi orbanu i vucicu. Osim toga, tako su ubili i lutera kinga i svog predsjednika kenedija, to je njihov stil. ka Demokratija na americki nacin Dimitri, sta kazes?

***

***

SCH

Evo kako se ameri obracunavaju sa svakim onim koji je demokratski izabran, a koji ne zeli igrati kako oni sviraju. Ne bi me cudilo da isto pokusaju uraditi orbanu i vucicu. Osim toga, tako su ubili i lutera kinga i svog predsjednika kenedija, to je njihov stil. ka Demokratija na americki nacin Još da nam objasniš gdje si u svemu vidio amera!

A gdje ti svugdje vidis ruse i srbe?

Još da nam objasniš gdje si u svemu vidio amera! ka SCH Vidio sam tamo gdje su fica u svim zapadnim medijima proglasili putinovim covjekom da bi mu onda napakovali da je kriv za sve lose sto se desi u slovackoj. Jel ti poznata ta matrica ponasanja? Ako nije znaci da si premlad.

***

***

Toliko

*** Neki ljudi su jednostavno glupi da bi shvatili ono sto je svakom pametnom jasno. Nisi vrijedan mog vremena i objasnjavanja.

Starac

Vidio sam tamo gdje su fica u svim zapadnim medijima proglasili putinovim covjekom da bi mu onda napakovali da je kriv za sve lose sto se desi u slovackoj. Jel ti poznata ta matrica ponasanja? Ako nije znaci da si premlad. ka A gdje ti svugdje vidis ruse i srbe? A ti si vidim prestar i prepametan.

nnN

Još da nam objasniš gdje si u svemu vidio amera! ka SCH Pa sam nik bi ti trebao sve reći.

Teške halucinacije

Pa sam nik bi ti trebao sve reći. ka nnN E, jesi mu ga šuknuo. Možda se nik odnosi na tebe, priviđaju ti se nekakvi Amerikanci.

/ Najnovije