Potpuni obrat Rusije oko plaćanja plina za "neprijateljske zemlje"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Plavi

JADNO....JADNO.. Rusija je zaista pala u blato. Zamislite, oni drže do svoje reputacije. A do zadnjeg.dana LAGALI cijelom svijetu da nece napasti Ukrajinu.

Koel

Zasto sahrajevo kao znak solidarnosti i *** samoproglasenog visokog predstavnika ne obustavi isporuku ruskog gasa. Ajde sahraevo preuzmite inicijativu... pahaha, *** ka Miki *** mi iz Sarajeva obustaviti nista se ne brini

Koel

Rusi su u raspadu ko bugarska skupstina jos dok evropa za 2 godine potpuno odmaci ruski plin mogu se samo u azijsku zonu uclaniti sa razvijenim svijetom ce zavrsiti

Mikijeva **** za propale rublje..

..aaaahahahah..i to za protivvrijednost od 10KM...*** vise od para aaahahahhah

Je

Jeste glupi ili sta, ruska banka ce niti mjenjacnica i uzimati rxtra profit. Ali glupi ste vi, zaglupili od dugohodisnjeg slusanja naredbi i prepisivanja.

Vladimir

Rusija ce radpasti u sto komada. I to im je bolje nego da odu kinezima u zagrljaj anakonde

@ miki

Cijeli život sami sebe lažete. 45 godina ste titrali muda Titu i onima koji su bili protiv Rusije još za vrijeme Staljina i slali na Otok svoje sunarodnike proglašavajući ih informbirivcima radi vlastite koristi a danas ste veći ,,informbirovci" od onih koji su za to ležali. Ma more marš u tri p.m.

Guest

Guest @ Miki Ti bijeda iz sumske seres na usta fujjj.

Guest

Guest Odlicno razmisljate svaka cast.

Guest

Guest @ Vladimir Odlicno razmisljate svaka Vam cast.

BOSNA

Divni Rusi. Hvala vam što postojite. JER DA NE POSTOJITE, SVIJET BI BIO DIVAN

/ Najnovije