Potpredsjednik Vlade Rusije: "Sve je moguće u životu, osim da se EU odrekne..."

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Dobar matematicar 200 od 500 je 60% prava ruska racunica

Organizovana manipulantska ufurana BANDA

Koji glupak! Pa ne bi ga uzimali vise od vas kad bi se na drva grijali!

Guest

Arogantna vlaska govna. Treba him bombe baciti, tamo gdje him izvire plin, pa neka jebu mater svoju genocidasku.

Ima li drugačijih procjena ?

Jedan od mogućih načina za lansiranje projektila kopno-kopno koji je pogodio Federaciju BHS (BiH, Hrvatska i Slovenija) može biti: tariguzija (tzv srbija) je prikrivenim psihološko-propagndnim dejstvima preko Interneta izazvala agresiju Rusije na Ukrajinu, zatim čekanje da se pomenuti rat rasplamsa, nakon kojeg je tawregutia (tzv. srbija) također tajno poslala specijalnu jedinicu da kradomice i lukavo oteti projektil i potom ga prikriveno lansirati 2022-e negdje sa teritorije jugozapadne Ukrajine preko Poljske i Mađarske pogoditi Zagreb koji je dio Federacije BHS (BiH, Hrvatska i Slovenija).

Već viđeno

Ima logike jer je sličan oblik djelovanja već viđen prije nekih otprilike 30-ak godina kada je isti agresor (tariguzija) prikriveno 1991-e napao Dubrovnik sa teritorije CrnoGore, i isto tako prikriveno je napadnuta i Slovenija sa teritorije Hrvatske ...

Ekvivalentno (isto)

U oba slučaja (1991-e i 2022-e) su vrlo namazani perfidni i izrazito prikriveni beogradski ratni zločinci kalibra dačić-vučić.djelovali protiv Federacije BHS (BiH, Hrvatske i Slovenije).

/ Najnovije