Postignut dogovor oko prekida vatre u Ukrajini? Talijani tvrde da je Zelenski "popustio"

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Je li to tvrde oni isti Talijani kojima su juce

izraelci razvalili od strane UN ovlastenu bazu u Libanonu i isti Talijani ni prstom da mrdnu, nego pozvali djumbusadora na konzultacije? :)) Inace, back to the topic, a zasto bi sada Putin stao? Uzima teritoriju svakim danom, iza ovih sada linija nalazi se gotovo u potpunosti nebranjena zemlja jer ukronacisti i njihovi mentori natronci nisu ni ocekivali da ce Rusi ikad stici dotle, pa tu nema ni rovova, ni utvrda. Sada nesto nabrzaka grade, ali od tog nema nista - ni rovovi im nisu ojacani drvetom i betonom, svaki puta kad ruska 152mm tresne samo na par metara od rova, isti rov se urusi i zive sahrani ukre... Treba li da ponavljam da se ne radi ni o kakvoj agresiji, nego o SVO, bolje receno obrani opstanka Rusije od postavljanja natronovih raketa na granicu? Treba li ponovit da su u godinama prije SVO ukronacisti zajedno sa natronovom vojskom bas na istoku ukrajine zajednicki uvjezbavali.... napad na Rusiju?? Ja da sam na mjestu Putina, uopce se ne bih obazirao na ovo sada heljpisanje i mijenjanje kursa, nego bih pregazio kompletnu tzv ukrajinu, i izasao na puljsku granicu. puljska bi isto trebala malo da promijeni ton, jer ono sto su teritorija dobili na zapadu, to je oteto od Njemacke nakon WW2 i to su im upravo Sovjeti dali, dakle najvecim dijelom Rusi! To se isto jos moze revidirat ako se puno ¨talasa¨... A ove nebuloze o kisama i zimi, haha? Ma daa, Rus ne zna sta je to, to su saharci, oni samo toplinu i susu vole :))).... Zupud se preracunao i zupud ce da plati!

Borac sa Žuči

izraelci razvalili od strane UN ovlastenu bazu u Libanonu i isti Talijani ni prstom da mrdnu, nego pozvali djumbusadora na konzultacije? :)) Inace, back to the topic, a zasto bi sada Putin stao? Uzima teritoriju svakim danom, iza ovih sada linija nalazi se gotovo u potpunosti nebranjena zemlja jer ukronacisti i njihovi mentori natronci nisu ni ocekivali da ce Rusi ikad stici dotle, pa tu nema ni rovova, ni utvrda. Sada nesto nabrzaka grade, ali od tog nema nista - ni rovovi im nisu ojacani drvetom i betonom, svaki puta kad ruska 152mm tresne samo na par metara od rova, isti rov se urusi i zive sahrani ukre... Treba li da ponavljam da se ne radi ni o kakvoj agresiji, nego o SVO, bolje receno obrani opstanka Rusije od postavljanja natronovih raketa na granicu? Treba li ponovit da su u godinama prije SVO ukronacisti zamijenjanje kursa, nego bih pregazio kompletnu tzv ukrajinu, i izasao na puljsku granicu. puljska bi isto trebala malo da promijeni ton, jer ono sto su teritorija dobili na zapadu, to je oteto od Njemacke nakon WW2 i to su im upravo Sovjeti dali, dakle najvecim dijelom Rusi! To se isto jos moze revidirat ako se puno ¨talasa¨... A ove nebuloze o kisama i zimi, haha? Ma daa, Rus ne zna sta je to, to su saharci, oni samo toplinu i susu vole :))).... Zupud se preracunao i zupud ce da plati! ka Je li to tvrde oni isti Talijani kojima su juce Sve što ste izrekli je sušta istina, a posebno u vezi Poljske i Drugog svjetskog rata.

/ Najnovije