Poruka Joea Bidena koja bi posebno mogla zabrinuti Srbiju

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pripaziti

Biden bi trebso pripaziti na milanovica,covica,dodika i vucica koji pripremaju agresiju na BiH cim im se ukaze prilika dok SAD i EU budu zabavljeni Ukrajinom i Rusijom.

Ljiljan

Smrdiju treba bombardovati svake godine po 2 mjeseca radi mira I tenzija u ovom dijelu svijeta!

Bosanac

Biedenu stacioniraj NATO u Bosni ove zivotinje GENOCIDNE divljaju

Porfiricus Geneticus

Smrdiju treba bombardovati svake godine po 2 mjeseca radi mira I tenzija u ovom dijelu svijeta! ka Ljiljan Izvini Ljiljane ali ne slažem se s tobom, ne mrzim Srbe da bi se bombardovala Srbija, ali treba ukloniti režime i predsjednike koji zagovaraju i potpisuju zlo. Da smo usojelinukloniti ove naše nacionaliste sa vlasti, dugogodišnje na vlasti lopove, ne bi se trebali ovoliko brinuti nego im se daju glasovi i pristaje se na njihove laži. Vjeruj mi ko mi krene prema ulici neće iz nje živ izaći, nema više naivnosti!! Bajden i administracije su se neozbiljno odnosili prema Balkanu i evo šta imamo danas. Ovdje ima njihove krivice, a građani ih mole godinama da nam pomognu.

Maks Mak

Podrzavaju covjeka koji zbog licnih kompleksa mrzi Zapad..napada jadnu Ukrajinu. Inace eno Vam Kosovo ravno za boj..a i Putun prima i dobrovoljce Bosnu zaboravite nova Svicarska u Juznoj Europi..

poglavica Pop Uši Mi

Ovdje će se svijet umiješati nakon 4 godine rata kao i u BiH.Uvode sankcije Dodiku 6 mjeseci pa nikad,uvode Rusiji,prijete pa ništa.Kakav je ovo svijet?Kada stradaju nevini,kada se sve uništi ...i napraviće neki Dayton xx i dozirati pomoć kako je oni vide. Zavidim plemenima koji žive u džunglama i koji nemaju interenet,struju i tv.Njih brine šta će za veceru,slože ga u zoru i ples oko logorske.

Hasooo

Za 6 mjeseci ruske zene ce p.... k za 5 km po svijetu a i po BiH,dok ih sankcije iscrpe,zivi bili pa osjetili.

Infidel

Naivno je misliti da će neko nekoga da "spaśava", eto radi pravde i principa.

Jo

Biram da rat stane, da se postuju ranije dogovoreni sporazumi koje nije rusija prekrsila, da se ukine 542)6363773 baza po svijetu, i da svako brine o sebi, da prestanu milijarderi brinuti o obicnim ljudima da bi oni postali jos bogatiji. Da oni kojima je drzava stara koliko i bukara moje babe na tavanu da nas ne uce demokratiji, pa da zivimo a ako ne moze onda neka ima ravnoteza i neko ko smije reci sileszijama i manipulatorima , dosta.

Guest

Ah što je nefotogeničan,slika za pamćenje

Gost

Nema veceg tiranina na svijetu od Amerike i njenih predsjednika ukljucujuci i tebe.

amerikanci bi trebali da oslobode

ukrajinu kao sto su oslobodili i sirijuu unistena nepostoji a tek izbjeglice To oni redom hajka na rusiju da se dobro izhajca na putina preko tudjih ledja dok se sunca na Floridi oslobodioci amerikanci

hahabuhaahhhaha

jednom i ti nesto pametno da kazes

BIDEN HOCE DA SE DOBRO IZHAJCA NA PUTINA

ZATO JE OVOLIKA HAJKA RUSIJU PREKO TUDJIH LEDJA NESMIJE ON OD KINE NISTA POLA AMERIKE JE KINESKO

Guest

Guest Ovaj komentar je @ Panzer napisan.

/ Najnovije