Poruka iz njemačkog Bundestaga: Dodikova retorika zvuči kao Putinova

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Antwort - Herr Roth

E moj Michale Roth ovi neandertalci kojima se tako kulturno i civilizirano obracas ne razumiju te, ismijavaju i tebe i takve kao sto si ti. Oni su jos uvijek, zapeli, u kamenom dobu. Na zalost, takvi kao ti kreteni razumiju samo jezik "sile", kako to da jos uvijek to niste naucili?! Silom se odgovara na silu, imate mehanizam da uvedete stroge sankcije za takve, njihove porodice i saradnike! Isto tako imate mehanizam da ga "pometete" sa politicke scene u BiH i to putem Visokog predstavnika! Da je lord Ashdown jos tu on bi to rijesio za 5 minuta! Treba pokazati zube i imati petlje!

BBB

Svi su oni isti kao Dodik. Isto misli svaki srbin i hrvat. Dodik je to samo naglas izgovorio. Protjerajte sve srpske gastarbajtere jer oni su vam Ruski trojanski konji u Njemačkoj !

Trebinje

Lijepe riječi su ukras

N

Nek ste mu se nagovorili. *i vas i vasa saopcenja vise. *.

Guest

Guest Do kada cemo gledati da tri ortodoksna lopova zajedno sa djecom i kucnim pomocnicama /suprugama/ jedu,piju i seru,a mi moramo za sebe i svoju djecu roviti po kontejnerima. Gospodine Smidt dajte malo aktivirajte se i skinite ova tri ortodokdna lopova zajedno sa svojom pratnjom zna se koji su svi. Je li treba da nam seoski cigos lopov premijer pola dana provodi na sudu zbog lopovluka u najtezim danima bolesnih gradjana,a drugi dio dana da nam mjeri i kroji kapu fukara.

/ Najnovije