Poraz Rusije na još jednom frontu: Kampanja za izbore u SAD propala, samo jedna mreža brine

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost304824

Ameri lažu i obmanjuju sami sebe i američki narod. Predsjednika Amerike bira Izraelski lobi - AIPAC. U svakom slučaju izabrani predsjednik Amerike je samo glasnovornik za štampu, jer odluke donosi Duboka Država .

HAHAHA, evo opet prepisivaca hamericke

prohopagande. Ajoooj, jadni li ste, moji*** Pa ta vam varijanta ide direkt u ropotarnicu povijesti, hamerika je na pragu raspada :)). Kako ne shvacate, buducnost nije na zapadu, on je na umoru. :)

Kamala = Trump

Ameriku ni Trump ne može izvuči iz dubokih socijalnih, ekonomskih i nacionalnih problema koji se gomilaju od kada su napali Irak i napravili Pustinjsku Oluju. Svaka 3 mjeseca dug im naraste na 1 trilijun dolara.

Sve je rekao u jednoj rečenici

DONALD TRUMP O IZRAELU "Kada budem predsjednik, deportirat ćemo simpatizere stranog džihada i pristalice Hamasa. Ako mrzite Ameriku, ako želite eliminirati Izrael, onda vas ne želimo u našoj zemlji." Nažalost, ni Kamala nije ništa bolja po ovom pitanju, je i nju podržavaju isti američki oligarhi.

Ccac

***

Jedino ko se dokazano upliće u izbore

je ova smrdljiva *****ska kompanija.

Vidim

Svi se nesto ismijavaju Americi a kada Amerika prdne citav svijet padne na koljena a sto se tice Balkana to je smetljiste koje ne treba ozbiljno shvatati.

Iavinite

Ameri lažu i obmanjuju sami sebe i američki narod. Predsjednika Amerike bira Izraelski lobi - AIPAC. U svakom slučaju izabrani predsjednik Amerike je samo glasnovornik za štampu, jer odluke donosi Duboka Država . ka Gost304824 Strucnjak nismo vas prepoznali,jedi tu pastetu i ne lupetaj.

HAJDE VI ZOMBI NACIONALISTI BALKANCI

Prestanite da se pravite pametni vidite sebe ZOMBI KRVOPIJE PRVO STE UBILI DRZAVU TITOVU JUGOSLAVIJU I SVE OKO SEBE DA SAMO VI MOZETE DA ZIVITE VI STE ZOMBI CISTOKRVNE KRVOPIJE NACIONALISTICKA CISTA ZOMBI KRV

zasto je nazalost

>>DONALD TRUMP O IZRAELU "Kada budem predsjednik, deportirat ćemo simpatizere stranog džihada i pristalice Hamasa. Ako mrzite Ameriku, ako želite eliminirati Izrael, onda vas ne želimo u našoj zemlji." Nažalost, ni Kamala nije ništa bolja po ovom pitanju, je i nju podržavaju isti američki oligarhi. ka Sve je rekao u jednoj rečenici<<TREBA DEPORTIRATI SVE DZIHADISTE I FASISTE NI ONI NEVOLE IZRAEL OD FASISTA JE SVA MRZNJA I POCELA PREMA JEVREJIMA ..........SVE KOJI SU JEVREJE U LOGORE ZATVARALI UBIJALI OTJERATI .........SLAVA IZRAEL SLAVA AMERICI

/ Najnovije