Političari krenuli na sjednicu i greškom otišli u - Disneyland

0
Hina
Političari krenuli na sjednicu i greškom otišli u - Disneyland
Foto: Disney / Disneyland u Parizu

Voz u kojem su bili i zastupnici Europskog parlamenta, a danas je putovao na liniji Bruxelles-Strasbourg na plenarnu sjednicu Europskog parlamenta, greškom je promašio skretanje i završio na željezničkoj postaji pariške regije u kojoj se nalazi Disneyland.

"Voz je bio usmjeren na postaju Marne-La-Vallée, mjesto oko 40 km udaljeno od Pariza, umjesto na brzu liniju za Strasbourg. Na odredište je ipak stigao u 12.50 sati, s 45 minuta zakašnjenja”, objavio je SNCF u priopćenju.

Ovom se linijom svaki mjesec na plenarnu sjednicu u Strasbourg iz Bruxellesa vozi nekoliko stotina zastupnika i njihovih kolega.

Travnjak stadiona Rođeni posut kiselinom iz drona, predsjednik Veleža: "Policija je sve vidjela"

Travnjak stadiona Rođeni posut kiselinom iz drona, predsjednik Veleža: "Policija je sve vidjela"

Vrlo brzo je slijedio niz komentara i šala na društvenim mrežama. "Hoće li Disneyev slogan ‘Kad magija postane stvarnost’ uskoro postati slogan Europskog parlamenta?", napisao je na X-u Emmanuel Foulon, jedan od glasnogovornika Parlamenta.

"Hoće li ovo nadahnuti neki Disneyev film? Plenarna sjednica i vlak koji je htio ići na odmor…", napisao je na X-u Pelle Geertsen, savjetnik danske europarlamentarke. "Mi nismo Parlament Mickeyja Mousea", našalio se na X-u i zastupnik Daniel Freund, član Europske stranke zelenih.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije