Pojas Gaze: Otkriveno koliko djece je stradalo od početka ovog napada

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haber iz Zenice "Dabogda da krščani prodžu nekažnjeno".

Mi muslimani znamo da nevaljamo i sve dok se mi sami ne promijenemo, nema promijene stanja u BiH. Naše komšije krščani bez razlike na koji se način krstili, oni nemaju snagu da bi odustali od genocida nad nama koje im vjekovima nameče krščanska medžunarodna zajednica na čelu sa Amerikom i uz blagoslov Vatikana. Svi oni koji se podsmijehivajuči u Banja Luci, Mostaru, Trebinju, Zagrebu ili Beču, kite izraelskim zastavama, lično če na svojoj koži osjetiti isti bol koji trepe roditelji ubijene palestinske dijece što ih medžunarodna zajednica na čele za zlikovcem u janječijoj koži Joe Biden ubija. Ukopavače ovih dana zlikovci Vučići, Milanoviči, Pahori, Dodici, Čovići a biče medžu njima i naši alimi koja su ogrezla u ganiluku i karijeri te šutnjom pomažu zlikovce. Ukopavače bogami svoje namilije bilo da su to dijeca ili unučad. Ne što smo mi upravu, nego samo zato što se stavljaju na stranu zločinaca koji se skrivaju iza Medžunarodne zajednice a Isus im naredio da paze i čuvaju komšiju kao svoje oko u gavi!

Ahhh

@Haber iz Zenice, Prvo se opismeni i nauči pravopis, i č i ć, i dž i đ da upotrebljavaš pavilno, pa onda nešto napiši! Nemoj se javno brukati!

/ Najnovije