Pogledajte šta su uradili spasioci nakon što su izvukli Rayanovo tijelo iz bunara

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

explorer

Nek ti Allah dragi da lijepi ĐENET.

NK Zenica

Ja bih zamolio razumne novinare u Sarajevu da se nadže neka mogučnost da se svako ne bavi novinarstvom. Pored običnih gramatilčih gerški, bezmislenih novinskih članaka, do surogat bosnakih riječi koje su se jedino upotrebljavale u NHH, bolje bi bio da nepišete ništa. "Pogledajte šta su uradili spasioci nakon što su izvukli Rayanovo tijelo iz bunara". Brukate rijč Sarajevo i ljude koji vole svoj grad. Prodružite se Merhametu i pomozite judima u narodnim kuhinjama praktično umjesto da vam se mozak kolekrivno obrušava oponapajuči novinare.

ka NK Zenica

>>Ja bih zamolio razumne novinare u Sarajevu da se nadže neka mogučnost da se svako ne bavi novinarstvom. Pored običnih gramatilčih gerški, bezmislenih novinskih članaka, do surogat bosnakih riječi koje su se jedino upotrebljavale u NHH, bolje bi bio da nepišete ništa. "Pogledajte šta su uradili spasioci nakon što su izvukli Rayanovo tijelo iz bunara". Brukate rijč Sarajevo i ljude koji vole svoj grad. Prodružite se Merhametu i pomozite judima u narodnim kuhinjama praktično umjesto da vam se mozak kolekrivno obrušava oponapajuči novinare. hajde sada procitaj sta si naskrabao i pronadji sve gramaticke greske... kreni od "nadze"!

Rayan

neka ti je laka zemlja mali andjele❤

Abdy

Nije Rayan već Reyyan, jedno slovo ali dva različita značenja.

X

Tuga i ne daj Bože nikome

Maktub

Otac iskopao bunar. Debil ga nije ni ogradio ni pokrio. Tuziti ga za ubistvo bez predumisljaja.

Licemjeru

Nek ti Allah dragi da lijepi ĐENET. ka explorer

/ Najnovije