Pogledajte kako je izgledala Emine Erdogan na inauguraciji

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Karl Lagerfild

Bliskoistocna moda koja je popoularna u malignoj mahali glavnog grada nekakve BiH. I sta je tu toliko znacajno?!

Pušingmigud

Bliskoistocna moda koja je popoularna u malignoj mahali glavnog grada nekakve BiH. I sta je tu toliko znacajno?! ka Karl Lagerfild Maligna ti je porodica.

Bosanac

Kuja turska sta nam pisete o erdoganu to je neprijatelj Bosne on voli svoje ********e srbe

Istocna verzija Melanije Trump

Autokrata, diktator, masovni ubica, dok se hanuma smjeska.

Valters

Lijepa ispeglana odjeća, žena privjesak. Čak je uložila napor da se smješka.. Bilo bi zanimljivo pročitati što je u životu ona postigla, koji su joj interesi, ima li ikakve stavove o bilo čemu?!

/ Najnovije