Pogledaje kakva čuda izvodi ukrajinski pilot dok ga Rusi gađaju raketama

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Slava Ukrajini pobite ruske fasisticke zivotinje to nisu ljudi ko i srbende

Yebe ruje ko sansku kozu!

.

Miki

Jos samo malo ***

Gost Radio Sarajeva

@Miki Koliko placaju za dezurstvo na Radio Sarajevu?

tuner

isto kao i neki drugi, niko ga ne gadja, izbacuje covjek mamce, i potpisnik idi otikus nema pojma o tome, kao i mnogi drugi zurnalisti pa se prova ljuje

@Miki

Miki, mozes sa licnom u tursku. nije krv voda. imas deset posto njihove krvi. pogledaj analizu iz beograda, mi nemamo ni kapljicu.

/ Najnovije