Podvarijanta omikrona počinje harati Europom, jedna stvar je zbunjujuća

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dr

možda su do te mjere srozali ljudima imunitet vakcinama i boosterima da ne postoji odbrana od infekcije? O pa čekaj! UK health security agency je to objavila u svojoj studiji o učinkovitosti vakcina... ups

Cuj to

Prepade se

071

@Dr Pošto to nije tačno, evo i link ako neko želi da pročita: https://www.gov.uk/government/publications/covid-19-vaccine-weekly-surveillance-reports. A evo i link glavne stranice: https://www.gov.uk/government/organisations/uk-health-security-agency.

Mrn

Mrna vakcine koje se jedino guraju slize za unistavanje imuniteta, zato nam ih tako agresivno marketinski i nude.

071

Ovaj što daje minuse, radije se uhvati štiva pa pročitaj, da vidiš sam koliko lažeš. Samo da mi je znati zašto toliko ljudi poput tebe lažu. Razumijem one koji zarađuju na ljudskoj gluposti, ali teško da mogu da razumijem one koji to rade na vlastitu štetu.

/ Najnovije