Pobjegao iz zapaljenog vozila nakon teške nesreće i ostavio djevojku da izgori

Radiosarajevo.ba
Pobjegao iz zapaljenog vozila nakon teške nesreće i ostavio djevojku da izgori
Nevjerovatna nesreća zabilježena je u Brooklynu, nakon što je jedan muškarac pobjegao iz zapaljenog automobila i uzeo taksi do svoje kuće, ostavivši svoju djevojku da izgori u potpunosti.

Ovaj slučaj otkriven je nakon što je pronađeno tijelo 25-godišnje Harleen Grewal na autoputu u Brooklynu, prenosi NY Daily News.

Kako je saopćila policija, vjeruje se da je muškarac imena Saeed Ahmad vozio automobil, a da je nakon nesreće napustio vozilo i ostavio svoju djevojku da izgori do smrti. Automobil je pronađen na istočnoj strani Brooklyna u petak oko 4 sata ujutro.

Kada su vatrogasci ugasili vatru, pronašli su na mjestu suvozača spaljeno tijelo ženske osobe, dok je policija vrlo skoro pronašla Ahmada u bolnici, gdje je otišao kako bi sanirao opekotine na vratu, rukama i nogama.

Dodali su i kako je taksijem, koji je zaustavio na mjestu nesreće, pobjegao od zapaljenog vozila, zbog čega je sada optužen za ubistvo iz nehata, napuštanje žrtve na mjestu nesreće, prekoračenje brzine i vožnju bez dozvole.

"Ne znam šta joj se desilo, ona je bila anđeo. Moje dijete, pravi anđeo", kazala je Raj Grewal, majka preminule djevojke.

S druge strane porodica osumnjičenog Ahmada tvrdi kako je on pokušavao da pomogne svom suvozaču, te da je zbog nemoćnosti donio nevjerovatnu odluku.

"Nakon što je pokušao pobjeći djevojci, njegove ruke su bile opečene, kao i njegov vrat. Gledate osobu koja umire ispred vas, to je nezaisliva bol, zamislite šta biste vi učinili", ustvrdio je Waheed Ahmad, brat osumnjičenog.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije