Po prvi put od početka rata: Ukrajina napala rusku regiju udaljenu čak 1.500 kilometara od granice

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

OMG

I ? Ukrajina ima pravo da se brani? Znaci samo Palestinci nemaju pravo na samoodbranu. Oni moraju trpiti one lude settlere da ih maltretiraju, ponizavaju, tjeraju dijete da pije benzin a onda ga zapale. Ono su stvarno bolesni monstrumi. I oni mogu raditi sta hoce, ali su H teroristi.

Tvoji Palestinci

I ? Ukrajina ima pravo da se brani? Znaci samo Palestinci nemaju pravo na samoodbranu. Oni moraju trpiti one lude settlere da ih maltretiraju, ponizavaju, tjeraju dijete da pije benzin a onda ga zapale. Ono su stvarno bolesni monstrumi. I oni mogu raditi sta hoce, ali su H teroristi. ka OMG Imaju stotine kilometara tunela za hamasovce i samo cekaju da uniste Izrael sto im je i vjerska naredba,niste vi bas tako nevini,zna tacno svijet koja vam je taktika pogotovo sa isturanjem djece kao zivih stitova.

/ Najnovije