Pismo iz Sarajeva za Ukrajinu: "Kako znamo da ćete preživjeti"

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

071

Ono sto je Sarajevo prezivilio je vise od okupacije. Srpski agresori su cetiri godine orgijali nadrogirani po brdima Sarajeva i pucali po civilima i djeci kao rekreativni lov na ljudska bica. Lozili smo parkete, drva iz parka, jeli pokvarene konzerve, okopavali i pravili baste na pjesackim ostrvima.. Takvo ponizenje ljudske rase su gledali cetiri godine i nista nisu poduzimali

071

Uvijek su lagali, prije rata, za vrijeme rata, posle rata ... a danas lažu i doje lažima djecu čim se ispile. Ništa novo. Sve laži i mitovi. Ubili su zlotvori 1600 djece...rđom kapali dok im je koljena.

071

ONO ŠTO JE SARAJEVO PREŽIVJELO JE VIŠE OD OKUPACIJE. SRPSKI AGRESORI SU ČETIRI GODINE ORGIJALI NADROGIRANI PO BRDIMA SARAJEVA I PUCALI PO CIVILIMA I DJECI KAO REKREATIVNI LOV NA LJUDSKA BIĆA. LOŽILI SMO PARKETE, DRVA IZ PARKA, JELI POKVARENE KONZERVE, OKOPAVALI I PRAVILI BAŠTE NA PJEŠAČKIM OSTRVIMA.. TAKVO PONIŽENJE LJUDSKE RASE SU GLEDALI ČETIRI GODINE I NIŠTA NISU PODUZIMALI .. UVIJEK SU LAGALI, PRIJE RATA, ZA VRIJEME RATA, POSLE RATA ... A DANAS LAŽU I DOJE LAŽIMA DJECU ČIM SE ISPILE. NIŠTA NOVO. SVE LAŽI I MITOVI. UBILI SU ZLOTVORI 1600 DJECE...RĐOM KAPALI DOK IM JE KOLJENA.

Ubili su zlotvori 1600 djece

RĐOM KAPALI DOK IM JE KOLJENA.

Buraz moj...

..kakvo pismo..kakav flashback..Samo,vece su cetnici zvijeri od rusa..to,i zesce,razornije oruzje tamo nas razlikuje od Ukrajine.Ma samo Lenjingrad se moze u modernijoj istoriji porediti sa Sarajevom i Bosnom u globalu..

Damianusdarcus

Dirljivo, duboko i ljudski... od srca!

Nadimak

Jeste, lazi su najgore. Da smo sami krivi za to sto nam se desavalo, da se sami gadjamo i ubijamo i slicno. I danas, nakon toliko godina me te lazi bole. I nikada se covjek od rata ne oporavi. Ni covjek ni drustvo. A vidim da se neki raduju i podrzavaju rat. Bolesnici.

цхвхгкјхј

Па пи... вам материна ко вам је сада крив што вам директорица клиничког центра нема диплому, што вам малинар убија људе згрчући милионе, што вам први зет подводи сестре по немачкој, што, што, што... Смрт Фашизму у сарајеву и у украјини!

кјкдгкл

*

Dragi Ukrajinci

Imate srece pa vas jos uvijek ne zrtvuju kao sto je radio Alija uz nagovor IZ i ef Cerica. Nadam se da to necete ni dozivjeri. Istina nije uvijek ono sto vam seeviraju, to znaju oni koji su to platili nekim clanom porodice. Sretno

Ljiljan

Đikani,genocidaši,karpatska govna.....nikada halaliti,nikada zaboraviti..haram bilo sve u životu ko to uradi!!

нКЈКЛкчл

Опрост тражити од служинчета осуђеног нацистичког сарадника?! Такве таремо ;) Смрт Фашизму!

ндфѕккмч

Него ђе су вам мигранти, нешто их нема по семафорима? ;)

Ljiljan

Imate srece pa vas jos uvijek ne zrtvuju kao sto je radio Alija uz nagovor IZ i ef Cerica. Nadam se da to necete ni dozivjeri. Istina nije uvijek ono sto vam seeviraju, to znaju oni koji su to platili nekim clanom porodice. Sretno ka Dragi Ukrajinci NEKA JE VJEČNA SLAVA:sv.SAVI,IRINEJU,povampirenom PAVLU,ovom Novom PEDOFILIJU,upokojenom amfilohiju RADOVIĆU,"našem" dragom KAČAVENDI....I SVIM POPOVIMA PEDERIMA I PEDOFILIMA I KOMPLETNOJ SPC(čitaj:servska pederska crkva)!!!

ббнкчјиј

Учествујете у најновијем нацистичком пројекту, обиће вам се о главу. Нациисламизам броји задње дане ;)

Pipi

Опрост тражити од служинчета осуђеног нацистичког сарадника?! Такве таремо ;) Смрт Фашизму! ka нКЈКЛкчл sta ces ti cerati jadu jadni, bijedo ljudska fukaro kompleksna

Ja

Je li obratilani Bataljonu azov, i desnom sektoru. Onako oni su fini vec 8 godina. I zastava im je persu , sa kukastim krstom, velicaju naviste. Ne znam kad smo presli na stranu nacizma.

Sunce

Prokleti bili, za svako ranjeno ili ubijeno dijete da im se vrati hiljadu puta...i njima i svakome ko ovako "rjesava probleme"...

071

Uvijek su lagali, prije rata, za vrijeme rata, posle rata ... a danas lažu i doje lažima djecu čim se ispile. Ništa novo. Sve laži i mitovi. Ubili su zlotvori 1600 djece...rđom kapali dok im je koljena.

/ Najnovije