Poskupjela cjepiva: Pfizer i Moderna Europi odlučili masno naplatiti nove doze

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko

Koja prevara majko moja, pa vecina ljudi je fakat obicna stoka.

G

Nek ih ovi farmaceuti gule do besvjesti 100$ treba da bude

301

Šta nas briga. Mi što smo kupili kupili po starim cijenama a nove i ne mislimo kupovati jer ćemo dobiti humanitarno Astru . Fadil zna. Neka ove kineske ne poskupe.

@G

Pa što ti maline Evropi ne prodaješ po 1 € nego im ove godine tušiš po 5 €. Sve ima svoje vrijeme i svoju cijenu. Da i mi imamo pametnih naučnika i političara i mi bi izmislili svoju vakcinu pa bi prodavali. Možda imamo pametnih naučnika ali ih nema ko pogurati ni uložiti. Važnije kupiti nekog audija ili mercedesa da se mogu vozati od Sarajeva do Kalesije ili od Banjaluke do Crnjelova.

Dobrodosli u novu eru gdje farmaceuti vedre i oblace dunjalukom

Skupo su platili ovu reziju. Valjalo je sve podmazati da se biznis pokrene. Sad ide treca, cetvrta, deseta doza a cijena skace, profit probija limite. Najlakse im je bilo sa novinarima i politicarima. Sami su dzaba hajcali reklamu. Slomili su ih nezasiti korumpirani doktori i njihova gluma godinu ipo dana kako preko WHO tako preko nacionalnih stozera.

Pa

Moraju platiti kazne oboje od neki dan kad su im nasli da lijekovi koje prodaju izazivaju rak, pa valja sad platiti koju kaznu a ovce uzimaju i slusaju fasizam. Ovo kraj civilazije koju smo znali, onaj ko ih slusa je ili placen ili retardiran,

/ Najnovije