Pet minuta koje su ostavile Rusiju u čudu, stručnjaci: ‘Zašto ga nisu prekinuli?‘

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Polako i Rusi uviđaju kakvu kašu im je spremio Putler. Uklajanje režima Putlera bi bila najbolja opcija, najbrže bi se vratili u normalne tokove komunikacije sa svijetom.

Miki

Ja ne vjerujem ovom RUSU...Ja vjerujem u ono sto zelim da vjerujem...Ovo je samo propaganda politickog Sarajeva hihhih

Johnny

Rusija se doima poput debelog djeteta koje maltretira sve oko sebe i onda se čudi što niko razuman neće da mu dođe na rođendan. Sa ovom agresijom su sami sebi zatvorili vrata narednih 50 godina. Rusi mahom bježe na zapad (u srbiju) jer im je tamo sad Las Vegas u odnosu na 'majku rusiju', kakva ironija života. Slava Ukrajini

Amir

Kako je cudno da ovi Srbi nevjeruju nikome pa ponekad ni sebi. Ako ti sto ljudi kaže da si budala onda si budala, a ne teorija zavjere svi budale osim nas.

Guest

Guest Iskren i posten gospodin svaka mu cast. Takve ne vole inace u komunikaciji i zivotu. Treba biti hrabar pa istinu podnijeti. Budalama se niz dlaku ide da se ne prave problemi.

Nikolica s prikolicom

Zahvalan sam da kao građanin mogu ovdje iznijeti svoje mišljenja, čak i onda kad možda i nisam u pravu. U isto vrijeme sam tužan kad vidim koliko su političari, i lijevi i desni, samocenzurirani. Na kraju se potpuno izgubi razlika i ispada da su oboji nacionalisti.Nema tu ni d od državnika. Potencijalni državnici ili šute ili ih proglase izdajnicima pa i oni na kraju zašute. Teško je biti realan i pošten u vašoj državi.

Realista

Uvijek je jači onaj ko je u pravu bez obzira koliko manji i slabiji bio! Izjaviti da su Rusi i Ukrajinci jedan narod nema veze sa istinom. Ukrajinci nisu i ne žele biti Rusi bez obzira na zajedničku istoriju. Ukrajinci imaju svoj poseban identitet, svoj jezik, teritoriju, itd. Ukrajina je velika država i velika nacija tako da je ta ruska specijalna operacija osuđena na propast.

/ Najnovije