Pentagon povukao potez nakon Putinove izjave: Proglašen Defcon 2?

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Nije da branim Rusiju ali: "Kubanska Kriza je otvorena razmještanjem sovjetskih nuklearnih projektila, borbenih aviona i postrojbi kopnene vojske na Kubi i smatra se istovremeno vrhuncem i prekretnicom u povijesti hladnog rata. Nikada prije u povijesti čovječanstvo se nije toliko približilo nuklearnom ratu i globalnom uništenju kao tada." Sad se situacija okrenula i amerika planira isto to u ruskom komsiluku. Treba razumjeti Ukrajinu na samoopredjeljenje a takodje i potrebu rusije da se zastiti od starih neprijatelja.

Guest

Po obicaju, amerika zakuhala i zavadila Evropu i Rusiju i sad sjedi i gleda sa strane, cekajuci da pokupi korist.

Ma da

NA NACISTE UKRAJINU ka RUSIJA TREBA BACITI JEDNU ATOMSKU NA NACISTE trazili ste dobicete karpatski krmci i genocidasi

za RUSIJA TREBA BACITI JEDNU ATOMSKU NA NACISTE

NA NACISTE UKRAJINU ka RUSIJA TREBA BACITI JEDNU ATOMSKU NA NACISTE Nato je bacio nekoliko granata na vas , pa kmecite cijelo vrijeme kao da je bila atomska bomba kao u Hirosima. Junacine koje se kriju uvijek iz necije suknje. Prorocanstvo Tarabica se polako ostvaruje.

I

AMERIKA IMALA 33 INTERVENCIJE ŠIROM SVIJETAi samo dvije uz dozvolu UN!

Genocidasi

PUTIN JE PSIHOPATA ISTO KAO VUČIĆ I DUDUK.SVI SU ORTODOKSI PSIHOPATE KANIBALI .POGANI PSI JEBLI MRTVU SVOJU DJECU.

071

@Mani se whaboutisma. To nije opravdanje za klanje i uništavanje koje Rusija provodi u Ukrajini.

/ Najnovije