Papa poziva na pomirenje nakon otkrića dječje masovne grobnice u Kanadi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NN

Kakvo pomirenje papa. Tvoja religija i rimokatolicki svestenici tu su djecu silovali i ubijali !

gost urednik

generalno, čovjek je najveće zlo na planeti

Role

Religija koja sebi uzima za pravo da se naziva religijom mira i koja se tobože smatra religijom koja je donijela prosperitet i napredak je u biti obična pedofilska organizacija puna ubica i poremećinh ličnosti. Religija koja drži vojno okupširano pola islamskog svijeta ne zaslužuje nikakvo pomirenje. Pomirenje nakon što su pobili toliku djecu? Kada ti neko ubije dijete ne ideš a se miriš sa njim, zna se šta se tada radi. Sramota!

Ma jaaa

Religija koja sebi uzima za pravo da se naziva religijom mira i koja se tobože smatra religijom koja je donijela prosperitet i napredak je u biti obična pedofilska organizacija puna ubica i poremećinh ličnosti. Religija koja drži vojno okupširano pola islamskog svijeta ne zaslužuje nikakvo pomirenje. Pomirenje nakon što su pobili toliku djecu? Kada ti neko ubije dijete ne ideš a se miriš sa njim, zna se šta se tada radi. Sramota! ka Role to sto drze pola islamskog(arapskog)svijeta pod svojom sotonskom sapom,krivi su srapski faraoni savremenog svijeta.Koji voli vise kupit ferari i kezit svoje zube uz njega,nego borbeno vozilo.Oni su napravili od naroda bijedu kroz svoje teroristicke sisteme vladanja.i naj gora stvar sto su vecina muslimana odbacili vjeru i krenuli su putem krscana,otiđite sad i obiđite kafane i parkova,kladionice puni tih nazovi muslimana,malo morgen muslimani.

Veteran64

"Kada ti neko ubije dijete ne ideš a se miriš sa njim, zna se šta se tada radi." Potpisujem ovo!

/ Najnovije