Panika u Njemačkoj: 'Snimak je autentičan, to je ruska špijunaža'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Namćor

Opet prenosite informaciju koju je isfiltriralo britansko ministarstvo za istinu. Glavna tema razgovora su bili planovi za rušenje krimskog mosta - koliko raketa je potrebno, s kojih aviona da budu ispaljeni, da li ukrajinci mogu izvesti napad i kako prikriti tragove.

tema je bila kako swabo da

puca preko ukrajinca koliko jos dugo moze da puca na rusiju ............sta ces kad ispucas i sta ces ako rusija samo jednom pukne ......strpljenje ima kraj

koga li ce rusija na kraju

tebe ostavljam za kraj

Borac sa Žuči

Rusi i dalje kontrolišu Njemačku. Treba se sjetiti samo ovog: "KAKO JE GINTER GIJOM SURŠIO NEMAČKU VLADU Ruska i ŠTAZI krtica u Bonu! Najveća posleratna špijunska afera koja je potresla NATO".

Ono kad si gl up ko gla vic

Rusi i dalje kontrolišu Njemačku. Treba se sjetiti samo ovog: "KAKO JE GINTER GIJOM SURŠIO NEMAČKU VLADU Ruska i ŠTAZI krtica u Bonu! Najveća posleratna špijunska afera koja je potresla NATO". ka Borac sa Žuči A zato su unistili sjeverni tok na nagovor amera i zato sad kupuju 3 puta skuplji americki plin, zato sto ih rusi kontrolisu je li majmune?

Dudek Krivousti Njofra

tebe ostavljam za kraj ka koga li ce rusija na kraju srbe sa Cecenima kao 20.10.1944

/ Najnovije