Paludan spalio Kur'an ispred turske ambasade u Štokholmu, reagirala i Islamska zajednica BiH

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

Turqua

***

Hhkg tu k

Nemojte osuđivati, pa to su vam saveznici, znate oni koji vas kao čivaju od zločestih srba. Videli smo kako su vas sačuvali ali ipak podržavaju sve vaše laži. Šta očekujete od takvih, poštovanje i poštenke? E dušice drage tek ćete videti sa kim ste se udružili ;)

Guest224414

***

Mostar

***

Sisterfaka

***

***

***

***

Obavezno pogledati!

Europske vrijednosti

Divlja vikinska plemena…Treba da ih Putin malo prevaspita al definitovno ..

/

Piroman lici na srbijanskog snajperistu ..

Guest442213

&gt;Kada muslimancina šobije obitelj Andjelic kod Konjica na Badnju vecer onda nikom nista. ****s Kuran, sta je jedna knjiga u odnosu na ljuski zivot ka Mostar<<ocito si nepismen,i corav na svoje oci.taj kriminalac je osuđen na 45 godina zatvora,bukvalno dozivotna.jeste li zaboravili pobijene muslimane civile u prozoru i vakufu njih preko 600 od kojih je 160 djece.

Tuner

Teroristi i nacisti.

***

***

Maca

Jadan li si i ti i oni koji te čuvaju zar se ne zapitaš ko će te sačuvati od Allaha kada budeš odgovarao za svoja djela!!@

Boske

Lik ima debilnu facu ali to ga ne amnestira,Zanima me kad bi neko htio spaliti Bibliju dali bi9 ga jednako čuvala policija kao ovog bolesnika.

Error

Gdje je reagirao? U bh. printanim medijima i eventualno na tv-u.Jel ga čula švedska ambasada,evropski parlament unija ???? I gdje su ostali muslimani u regiji srbija,hrvatska,makedonija,crna gora itd.,dijaspora.Reče li šta predsjedavajući Bošnjaka u predsjedništvu ??? Cccc

***

***

Hercegovac u Bosni

Poznato mi je to paljenje knjiga. Sam sebi nanosi štetu ,čistoća Kur’ana ,koji je milost i uputa je nedodirljiva. Skontat će.A mora se reagovat ,neprihvatljivo je i isto bi rekao i da je u pitanju Biblija.

Lik ima debilnu facu ali to ga ne amnestira,Zanima me kad bi neko htio spaliti Bibliju dali bi9 ga jednako čuvala policija kao ovog bolesnika. ka Boske<<muslimani su zastitnici i tevrata i zebura i inđila i kurana.muslimani nepale bozju rijeci i govor.a vi katolici uzivate u paljenju bozje rijeci,takvi ste vjernici.mi muslamani cemo stitit bozjek knjige i bozje poslanike za razliku od vas katolika koji vise volite paganizam i zlo od bozje rijeci.

Narocito razmislite vi koji ste tamo emigrirali!

****

ja

samo su sebi navukli belaj na glavu,nece im turci ostati duzni a ni putin, spalio je samo knjigu a kur&#039;an je ziv i nemoze se zapaliti i ubiti, nadam se da ce mu se brzo presuditi za sotonizam...

Aleksei hr

Pokušao čitat ali nije uspio i zaključio da je falš

Falš

Pokušao čitat ali nije uspio i zaključio da je falš ka Aleksei hr Pa ti si sam falš !

Pravo Detektoru

&amp;gt;Kada muslimancina šobije obitelj Andjelic kod Konjica na Badnju vecer onda nikom nista. ****s Kuran, sta je jedna knjiga u odnosu na ljuski zivot ka Mostar ocito si nepismen,i corav na svoje oci.taj kriminalac je osuđen na 45 godina zatvora,bukvalno dozivotna.jeste li zaboravili pobijene muslimane civile u prozoru i vakufu njih preko 600 od kojih je 160 djece. ka Guest442213<<Ti si ipak pismena osoba koji rečenicu počinješ sa malim slovom a i posle tačke

/ Najnovije