Palestinski premijer: Izrael ne želi ni palestinske vlasti ni UNRWA

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

87877

Bošnjaci moraju da znaju da Rusiji apsolutno nije u interesu da ih Srbija napadne,i da izbije sukob u BIH. Karte su se promjenile nego u prethodnih 30 godina, danas je čitav islamski svijet uz Rusiju, ako bi Rusija pomogla Srbiji da napadne Bosnjake izgubila bi podršku muslimana u svijetu. To Amerika želi , da slomi pakt između muslimana i Rusije. Americi kao najvećem izvozniku oružja bi najviše odgovarao novi sukob u BIH. Amerika ratove pokreće i zbog resursa, a Rusija ne mora jer ima dovoljno rezervi zlata, nafte i drugih resursa na svom tlu. Amerika vam želi zlo, zato i nije zaustavila zločine prema Bošnjacima. Srbi i Bošnjaci u BIH imaju jedan zajednički cilj: MIR. Bošnjaci moraju da znaju da ako stoje uz Ameriku,stoje uz cioniste. Cionisti su vlasnici Amerike. Svaki Američki predsednik će ih podržavati.

xxx

>>Bošnjaci moraju da znaju da Rusiji apsolutno nije u interesu da ih Srbija napadne,i da izbije sukob u BIH. Karte su se promjenile nego u prethodnih 30 godina, danas je čitav islamski svijet uz Rusiju, ako bi Rusija pomogla Srbiji da napadne Bosnjake izgubila bi podršku muslimana u svijetu. To Amerika želi , da slomi pakt između muslimana i Rusije. Americi kao najvećem izvozniku oružja bi najviše odgovarao novi sukob u BIH. Amerika ratove pokreće i zbog resursa, a Rusija ne mora jer ima dovoljno rezervi zlata, nafte i drugih resursa na svom tlu. Amerika vam želi zlo, zato i nije zaustavila zločine prema Bošnjacima. Srbi i Bošnjaci u BIH imaju jedan zajednički cilj: MIR. Bošnjaci moraju da znaju da ako stoje uz Ameriku,stoje uz cioniste. Cionisti su vlasnici Amerike. Svaki Američki predsednik će ih podržavati. ka 87877<< idi lijeci se degeneriku, da ti nije bilo amerike kretenu sada bi gusle svirao, amerika ti je glupu ******enu ****cu spasila, osim toga ti nissi bosnjak nego musliman, bosnjaci nisu prodali vjeru z aveceru

/ Najnovije