Pale rakete na Poljsku, članicu NATO-a: Ima poginulih

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Nadam se da će Putinu biti drago, za 1h će imati odgovor NATO-a. Neka je Putlerima teška zemlja. Amin!

Dandy

Latest news from Poland is most concerning. We are consulting closely with Poland and other Allies. Estonia is ready to defend every inch of NATO territory. We’re in full solidarity with our close ally Poland" - Estonia's Ministry of Foreign Affairs Drugim riječima poravnat će rusku bazu, slučajno jbg. kao što su ove rakete slučajno pale na Poljsku.

Robi

Koji ste vi idioti bolesni. Po naslovu se vidi zelja da NATO sada reaguje i ocita lekciju rusima. Jeste li vi svjesni sta zelite i sta bi to impliciralo? Zar stvarno mislite da ce NATO nesto uciniti? Prodace poljake zarad visih interesa i ciljeva. Jasta ce oni zbog ukrajinaca i poljaka potezati na ruse. Ono sto ce uraditi je da malo prerasporede snage i podignu tenzije na gotovs i destabilizuju Poljsku.

Na drva KAMIN.

Nadam se da će Putinu biti drago, za 1h će imati odgovor NATO-a. Neka je Putlerima teška zemlja. Amin! ka Role

Sta da ti kazem, glup si.

Lijepe riječi su ukras!

HAHA, slucajno ce poravnat.. ma koga, sta. Mamaru?

Koji ste vi idioti bolesni. Po naslovu se vidi zelja da NATO sada reaguje i ocita lekciju rusima. Jeste li vi svjesni sta zelite i sta bi to impliciralo? Zar stvarno mislite da ce NATO nesto uciniti? Prodace poljake zarad visih interesa i ciljeva. Jasta ce oni zbog ukrajinaca i poljaka potezati na ruse. Ono sto ce uraditi je da malo prerasporede snage i podignu tenzije na gotovs i destabilizuju Poljsku. ka Robi

Ja predlazem tebi da se lijecis.

JA IM PREDLAŽEM PRIJE NEGO PORAVNAJU BIJEDNU I GLADNU RUSIJU NEKA ZA ODMAZDU PONOVO BOMBARDUJU SMRDIJU A I NARODU OKOLO ULIJU SIGURNOST I DAJU ODUŠKA! ka Ljiljan

PrviKomentarIkad

Baš se nekad insanu smuči na vaše naslove i način na koji prezentujete vijesti. Sramotno je vaše copy/paste novinarstvo

poljaci su teška

pogan. rakete su malo za njih, samo jedna atomska!

ESTONIJA JE TEŠKA VELESILA!

Latest news from Poland is most concerning. We are consulting closely with Poland and other Allies. Estonia is ready to defend every inch of NATO territory. We’re in full solidarity with our close ally Poland" - Estonia's Ministry of Foreign Affairs Drugim riječima poravnat će rusku bazu, slučajno jbg. kao što su ove rakete slučajno pale na Poljsku. ka Dandy ESTONIJA JE TEŠKA VELESILA! slično i 23% kaliufat.

/ Najnovije