Ovo su Trumpove pristaše koje traži FBI: Nudi se i nagrada

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Petarda

Ovo kao u Makedoniji što je bilo. Ko zna koliko ima uvezenih ,,pristaša''.

Petar I

Trampe SRBINE

Globalizam

Sve izrežirano s ciljem da se obračunaju sa Trampovim pristalicama, i isprepadaju sve druge koji podržavaju Trampa. Globalizam na djelu. Neka nam je svima bog na pomoći u vremenima koja dolaze.

Već viđeno

Već poznata i isprobana taktika globalista. Satanizacija onoga ko nije poželjan, i onda eliminisanje!

Gost

Već poznata i isprobana taktika globalista. Satanizacija onoga ko nije poželjan, i onda eliminisanje! ka Već viđeno Ovog je trebalo mnogo prije eliminisati!

?!

Već poznata i isprobana taktika globalista. Satanizacija onoga ko nije poželjan, i onda eliminisanje! ka Već viđeno A, po tvom mišljenju, zašto?! Ovog je trebalo mnogo prije eliminisati! ka Gost<<

Gost

Već poznata i isprobana taktika globalista. Satanizacija onoga ko nije poželjan, i onda eliminisanje! ka Već viđeno A, po tvom mišljenju, zašto?! Ovog je trebalo mnogo prije eliminisati! ka Gost<< ka ?!<< Ja sad tebi kazem da je budala i da je od njega bilo vise stete nego koristi, a ti meni da je on super i da ja nemam pojma pa treba da opletemo 50 komentara. Cim pitas, ne vidim svrhu da nastavljamo sa pricom.

@ Gost

Majmune , nisam rekao da je Tramp super. Lupaš proizvoljno i zaključuješ bezveze! Samo mi nema logike da se tolika hajka vodi na svim medijima protiv jednog čovjeka. Svako ko ima imalo mozga zna da ništa nije crno-bijelo. A oni nam upravo to pokušavaju poturiti.

Gost

Majmune , nisam rekao da je Tramp super. Lupaš proizvoljno i zaključuješ bezveze! Samo mi nema logike da se tolika hajka vodi na svim medijima protiv jednog čovjeka. Svako ko ima imalo mozga zna da ništa nije crno-bijelo. A oni nam upravo to pokušavaju poturiti. ka @ Gost To nije neki covjek! To je predsjednik jedne vodece svjetske sile koji poziva na drzavni udar i nasilje. Bilo bi nelogicno da se o tome ne izvjestava!

/ Najnovije