Ovo se u Nizozemskoj nije desilo od Drugog svjetskog rata: Spominje se i referendum o napuštanju EU?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Role

Najgori islamofobista, vjerujem da će mu Dodiku biti dobar jaran.

Dame i gospodo novi nizozemski premijer:

Muhameda zove pedofilom, islam smatra zaostalim

U cemu grijesi?

Muhameda zove pedofilom, islam smatra zaostalim ka Dame i gospodo novi nizozemski premijer: prestanite sami sebe lagati

Mali Mengele

Samo frizura mu je extra mora se priznat' ...

Role

prestanite sami sebe lagati ka U cemu grijesi? U mnogo toga jer floskulama i uvredama drugih samo govoriš o sebi. A dva svjetska rata i dva genocida nisu nastala u kulturalnoj dimenziji islama već judeo-kršćanstva. Shodno ovome zna se ko je pedofil, ubica i genocidaš gledano istorijski naravno.

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

SFRJ JUGOSLAVIJA

U mnogo toga jer floskulama i uvredama drugih samo govoriš o sebi. A dva svjetska rata i dva genocida nisu nastala u kulturalnoj dimenziji islama već judeo-kršćanstva. Shodno ovome zna se ko je pedofil, ubica i genocidaš gledano istorijski naravno. ka Role HOLANDJANI NISU BILI NACISTI UBIJANI SU OD NACISTA NI OVAJ NIJE NACISTA

SFRJ JUGOSLAVIJA

***

/ Najnovije