Ovo je napadač iz Texasa: Prije napada u školi ubio je svoju baku

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Objektivan i nepristran

Kako? Ma nemoguce, ja ne vjerujem u ovo. Ove strave se dogadjaju samo kod zlikovca kepeca Putina. Nemoguce je to u demokraticno-idilicnom eldoradu zvanom SAD.

@Objektivan i nepristran

Kada si dijete i divis se Zagoru ili Tarzanu, to je ok, ali kada odrastes i imas tako infantilnu potrebu da se nekome divis, ... to je za zabrinuti se.

Tu er

Nije neki islamski kako oni kazu terorista? A ne. Ovo je samo ubistvo radi nesretnig djetinjstva

Divljaci na sceni

Nece niko da razumi nasilje u skoli nad pojedincima.cak i nastavnici ucestvuju u tome.prosao sam taj pakao i da sam imao oruzje ja bih napravio 5 puta veci masakr,koliko sam bijesa imao u sebi,jer se nisam nikom imao obratiti.pogotovo kod nas je narod divlji,zaostao i izopacen i kad nadju zrtvu izivljavaju se i hrane se time.sreca da sam stasao u vrlo jaku i sposobnu i psihicki i fizicki osobu.tako da sam nekima vratio milo za drago.a neke to ceka samo cekam njihov pogresan potez.

Ljiljan

Napadač,naoružani napadač,osumnjičenik,oružani napadi......I šta više ne?Ali jedan jasan i katak naziv ovom "osumnjičeniku"je KRSTAŠKI TERORIST I KRSTAŠKI TERORIZAM !!! A vjerovatno je kao mali više puta seksualno zlostavljan po crkvenim podrumima od strane nastranih velečasnih pedofila!!!

Ljiljan

Nece niko da razumi nasilje u skoli nad pojedincima.cak i nastavnici ucestvuju u tome.prosao sam taj pakao i da sam imao oruzje ja bih napravio 5 puta veci masakr,koliko sam bijesa imao u sebi,jer se nisam nikom imao obratiti.pogotovo kod nas je narod divlji,zaostao i izopacen i kad nadju zrtvu izivljavaju se i hrane se time.sreca da sam stasao u vrlo jaku i sposobnu i psihicki i fizicki osobu.tako da sam nekima vratio milo za drago.a neke to ceka samo cekam njihov pogresan potez. ka Divljaci na sceni DE NAM SAMO RECI U KOJU SI CRKVETINU IŠAO DA ZNAMO O KOJEM PEDOFILU JE RIJEČ!

Lji6

Terorista u ime oca I svetog duva......al nema gorih terorista od servokrvača,ubice nevine djece se slobodno šeteju po krvačkoj I smrdiji!!!!!

Db

Napadač,naoružani napadač,osumnjičenik,oružani napadi......I šta više ne?Ali jedan jasan i katak naziv ovom "osumnjičeniku"je KRSTAŠKI TERORIST I KRSTAŠKI TERORIZAM !!! A vjerovatno je kao mali više puta seksualno zlostavljan po crkvenim podrumima od strane nastranih velečasnih pedofila!!! ka Ljiljan Eee moj bolesnik.kad si i gdje cuo u ime Isusa ili slava Bogu??? Pa se raznese!! Al znas ti dobro tko tare kamionom i tko nosi "prsluk!!!

@@komentatoru objektivnog i nepristranog LOL

Kada si dijete i divis se Zagoru ili Tarzanu, to je ok, ali kada odrastes i imas tako infantilnu potrebu da se nekome divis, ... to je za zabrinuti se. << <<<<<< Erm, mogu li znati samo molim te, kome se ja divim? Samo da znam za ubuduce :)))).

/ Najnovije