Ovo je čovjek koji je preokrenuo rat u Ukrajini. Nazivaju ga "željeznim generalom"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nista vi niste shvatili.

Rat nit ce pobijedit Rusi, nit Ukrajinci, rat taj ce trajat dok bude dogovor izmedju Amera i Rusa da se opravdaju puste HILJADE milijardi sto eura sto dolara, nastampanih u toku zadnjih par godina na ime likviditeta, a na odredjen nacin podijeljene okultnoj oligarhiji (najvise preko subvencija njihovim firmama). Sad se mora opravdat inflacija, a sto bolje nego taj bezvezni, izmisljeni rat i kriza koju on prouzroci. Ostalo je samo ¨kako cemo izvest¨.... Naravno, glupan ne shvaca, on misli Putin hoce ponovo da uspostavi SSSR... I ne shvaca gluperda da ovo sto je Putin uzeo, nije ni % od onoga sto se odcijepilo od Rusije raspadom SSSR-a, niti da je ovo nacin... Ne shvaca MAYMUNCHINA ni da je to stvarno tako da Putin hoce obnovit SSSR, da bi udariio iz svega sto ima, ukljucujuci i nuklearke... Ma ne da mi se... Vjerujte debili u americko europsku bajku.

Pobjediće Ukrajina

Slava Ukrajini. Slava herojima. Smrt neprijatelju.

Neko nam dtalno prijeti!

*** Nista vi niste shvatili.<<

admin

Lijepe riječi su ukras!

Miki

nevezano za članak, tebi smrdo bemje komplet porodicu vazda u votaži, ziogu li ti Budnjo sve što imaš ono u Banovićima i okolnim selima. ka admin Pa sve sto muslimanski maočki terorista zna napisati je "nevezano za članak", jer nema mozak da sastavi argument, te zna pisati samo ono sto mu šmit naredi a on zamahne repićem i poslusa. Bosnjacki musliman ne treba da zivi i mora biti unisten.

Nije herojima, nego Gerojima. Gemaymune...

Slava Ukrajini. Slava herojima. Smrt neprijatelju. ka Pobjediće Ukrajina

/ Najnovije