Ovako danas izgleda Putinova Rusija: ‘Imaš petero djece? OK, imaš sat vremena da se spakiraš‘

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

zizi

Tuga:(:(:(

Prdoje

Čuo sam da su nepregledni redovi bosanskih pravoslavaca i prekodrinaca ispred rašističke ambasade u Beogradu. Svi hoće u rat, da napokon konkretno pomognu majčicu rusiju... Slava Ukrajini, slava herojima, smrt neprijatelju.

No name no name

Zar toliko naroda može biti toliko prost glup i neotesan da im komanduje jedan čovjek da idu u smrt za njegove bolesne ideale i njegov kapital.Da svi odustanu ostave puške i krenu ka drugoj strani protiv njega pobjegao bi psihopata u misiju rupu

Suzy

Žao mi je svakog ko je mobiliziran protiv svoje volje. To su bespotrebno izgubljeni životi! Ima li išta strašnije od rata?!

Ljiljan

Zaigraše mečka I ispred bijednih ruskih vrsta...oooppppaaasa

Sasa

Zar toliko naroda može biti toliko prost glup i neotesan da im komanduje jedan čovjek da idu u smrt za njegove bolesne ideale i njegov kapital.Da svi odustanu ostave puške i krenu ka drugoj strani protiv njega pobjegao bi psihopata u misiju rupu ka No name no name To je sistem zaboga, kakav jedan covjek.

Cmrfomir

Molimo se Allahu da se ni jedan ne vrati živ ka No name no name Jaraniko, to je bila zahebancija... Sarkazam! Nigdje žive duše...

/ Najnovije