Ova europska zemlja danas ukida sve mjere: 'Vrijeme je da se vratimo normalnom životu'

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Epidemiolog

Nema to veze sa vakcinama. Virus se pojavio u novembru 2019, sada ce novembar 2021...nema tog virusa na dunjaluku koji moze istim intenzitetom 2 godine da hara. 4 vala, tj 2 x 2 sezonske gripe i on je vec tolike mutacije prosao da samo moze slabiti. To su osnove infekcija, viroza, sirenja isl. Vakcine ne sprijecavanju zarazu i nisu za to namjenjene. Neprihvatljivo je prirodni proces pripisivati ucinkovitosti vakcine. I bez vakcine bi ovako bilo.

Sijalica

Eeeee epidemiologu…. Jao pameti…. Hey, trojka iz hemije i biologije…. Il dvojka…. Ignorancija stvarno jest super….. ali ajd ne djeli gluposti…. Nema tog virusa koji moze da hara dvije godine

Guest

Kod nas se niko ne pridržava epidemioloških mjera,postoje samo na papiru, normalan žiivoot

Cccc

Eeeee epidemiologu…. Jao pameti…. Hey, trojka iz hemije i biologije…. Il dvojka…. Ignorancija stvarno jest super….. ali ajd ne djeli gluposti…. Nema tog virusa koji moze da hara dvije godine ka Sijalica Papagaj, napravi jos koji nalog.

/ Najnovije