Ova država je podijeljena oko podrške na Bliskom istoku: Katolici za jedne, protestanti za druge

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost_Radio_Sarajeva

Ništa to nije komplikovano. Sve je jako jednostavno. Izrael nastoji da iskorjeni Palestince iz vlastite zemlje, od proglašenja države koju su im oteli. Ostalo je maska da bi se to opravdalo.

Cuj posla istrazivati

Ko neka pamet treba za to. Smatraj ljude jednakim s jednakim pravima i samo ce se rijesiti. Al kad ti prihvatis stav da ste vi visa rasa da imate pravo na zemlju a oni ne, ona je problem. To je tako i sa Srbima. Dok god vjeruju u mitove koje zovu zvanicnom historijom i smatraju nas za sta nas smatraju nema rjesenja.

***

***

Logicno

Irci su stoljecima ugnjetavani od engleske to jest protestanata i logicno da razumiju Palestince koje unistava izrael zajedno sa protestantskom amerikom.

/ Najnovije