Otmičar djevojčice bio opsjednut Bratz lutkicama, imao je i lažne profile

0
Radiosarajevo.ba
 Otmičar djevojčice bio opsjednut Bratz lutkicama, imao je i lažne profile
FOTO:Screenshot / Terry Kelly

Cure novi detalji o otmičaru četverogodišnje djevojčice Cleo Smith u Australiji.

36-godišnji osumnjičenik Terry Kelly trenutno se nalazi u zatvoru, a australijski mediji prenose kako je otmičar bio opsjednut Bratz lutkicama za djevojčice te je imao nekoliko lažnih profila na društvenim mrežama na kojima je dijelio bizarne fotografije njegove kuće prepune spomenutih lutkica, piše Jutarnji.hr

Također je dijelio fotografije navodnih članova porodice i njegove djece, ali, susjedi i dugogodišnji prijatelji osumnjičenog Kellyja navode kako on nema svoje djece.

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Jedan od njegovih lažnih profila zapratio je Ellie Smith, majka otete djevojčice Cleo, koja je na društvenim mrežama molila za pomoć u potrazi svoje kćeri.

Na upit medija o tome smatraju li da je Kelly koristio lutke kako bi namamio djevojčicu, policija nije željela dati komentar.

Policajci su u njegovoj kući pronašli nestalu djevojčicu, koja je sama sjedila u spavaćoj sobi na krevetu i igrala se igračkama.

Cleo je nestala 16. oktobra dok je bila na kampiranju sa svojom majkom, očuhom i sestrom, a policija je uspjela pronaći nakon 18 dana potrage. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije