Otkriven identitet lijepe plavuše koja je uhapšena s vlasnikom Telegrama

0
Radiosarajevo.ba
Otkriven identitet lijepe plavuše koja je uhapšena s vlasnikom Telegrama
Foto: Instagram / Yulia Vavilova

Otkriven je identitet djevojke koja je kasno u petak navodno privedena s vlasnikom Telegrama Pavelom Durovom.

Telegram kanal Baza navodi da je Yulia Vavilova (24) bila u društvu Pavela Durova kad je sletio na aerodrom u Parizu.

Za sada nije jasno da li su Yulia i Pavel u emotivnoj vezi, međutim, kako navodi Baza, Vavilova često boravi na mjestima gdje se nalazi Durov.

Tako je nedavno na svom Instagram storyju objavila da je iz Kazahstana doletjela u Azerbejdžan gdje se nalazio Durov. Na fotografijama se vidi da se nalazila u privatnom avionu čija unutrašnjost podsjeća na letjelicu kojom je Durov doputovao u Pariz.

Jedan od njenih rođaka rekao je za Bazu da je Yulia posljednji put zvala majku prije dva dana. Danas je žena pokušala da pozove kćerku, međutim, nije joj odgovorila.

U Parizu uhapšen osnivač platforme Telegram: Optužen je za razna krivična djela

U Parizu uhapšen osnivač platforme Telegram: Optužen je za razna krivična djela

Yulijin otac navodi za Bazu da je posljednji put komunicirao s kćerkom 2. augusta kad joj je čestitao rođendan. Otac je potvrdio da mu je Julija rekla da planira da putuje u Francusku.

Vavilova inače živi u Dubaiju i sebe naziva gejmerom i kriptoinvestitorom. Također vodi kanal o kriptogramima na arapskom.

Podsjetimo, vlasnik društvene mreže Telegram Pavel Durov priveden je u petak uvečer na pariškom aerodromu Le Bourget. Razlog je navodno odbijanje da sarađuje s francuskim vlastima zbog čega je osumnjičen da je umiješan u niz zločina.

Durovu navodno prijeti kazna do 20 godina zatvora.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije